ankara zübeyde hanımda hsg çektirenler !

piskopatANNE

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
18
1
6
arkadaşlar infertilite için randevu alıp adetin 3. günü ve 21. günü kan verdim birde ilaçlı ultrasyon için gün aldım çok korkuyorum daha önce suni sancıyla doğumdaa yaptım ama nedense bundan çok korktum bzaıları bu işlem sırasında bayılacaktım falan demiş. varmı zübeyde hanımda bu işlemi gören nasıl davranıyorlar can acıyor mu ??? şimdiden teşekkürler :18:

arkadaşlar infertilite için randevu alıp adetin 3. günü ve 21. günü kan verdim birde ilaçlı ultrasyon için gün aldım çok korkuyorum daha önce suni sancıyla doğumdaa yaptım ama nedense bundan çok korktum bzaıları bu işlem sırasında bayılacaktım falan demiş. varmı zübeyde hanımda bu işlemi gören nasıl davranıyorlar can acıyor mu ??? şimdiden teşekkürler :18:

öncelikle geçmiş olsun zübeyde hanımda ben çektirdim ilaçlar tüplere girerken bende ağrı oldu hemde çok değişik bir ağrı kıvrandım resmen anlıyosun zaten tüplere bişeylerin girip tüpleri açtığını :17:
sen yinede korkma belki herkesde aynı şey olmaz mesela benim yanımda başkası oldu onda hiç ağrı sızı hiçbişey olmadı yani bünyeden bünyeye fark gösteriyor :30:

birde sorun neydi sizin kaç yıllık evlisin

Son düzenleme:

senı korkutmak ıstemm ama bende daha once o hastaneye gıdıyorum ama sımdı bıraktım orası cok garıp bı hastane hastanenın bellı baslı ılkelerı var onların dısında adım atmıyolar olecegını bılseler yıne de o ılkelerın dısına cıkmıyolar ben hıc kımseye o hastaneyı onermıyorum

öncelikle geçmiş olsun zübeyde hanımda ben çektirdim ilaçlar tüplere girerken bende ağrı oldu hemde çok değişik bir ağrı kıvrandım resmen anlıyosun zaten tüplere bişeylerin girip tüpleri açtığını :17:
sen yinede korkma belki herkesde aynı şey olmaz mesela benim yanımda başkası oldu onda hiç ağrı sızı hiçbişey olmadı yani bünyeden bünyeye fark gösteriyor :30:

birde sorun neydi sizin kaç yıllık evlisin

canım saol. ben 4 senelik evliyim daha önce hamile kaldım ama hüsranla bitti 5 aylıkken karnımda kaybettim. şimdide 1 seneden beri korunmuyoruz ama daha gebe kalamadım:50:

senı korkutmak ıstemm ama bende daha once o hastaneye gıdıyorum ama sımdı bıraktım orası cok garıp bı hastane hastanenın bellı baslı ılkelerı var onların dısında adım atmıyolar olecegını bılseler yıne de o ılkelerın dısına cıkmıyolar ben hıc kımseye o hastaneyı onermıyorum

biliyorum ama yakın diye başladık işte bir kere. daha önce o hastanede 5 aylık ölü doğum gerçekleştirdim koyun gibi sıraya girip dr.ların hırpalamalarıyla karşılaştım ama bir ümit değişmiştir dedim napsam hacettepe üniv. falan mı gitsem senin varmı tavsiye edeceğin bir yer özele gitmek isterim ama durumlar pek iyi değil.:14:

Slm cnm bende rahim filmini etlikte cektirmistim kişiye göre değişir ama bende aşırı bir sancı olmadı inş kolay geçer ve sorun yoktur umarım bende 2012 temmuz ayında 24 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybetyim şimdi gazi Üniversitesinde aşılama tedavisi görüyorum kesinlikle tavsiye ederim etlikten kat ve kat iyi

kızlar iaç verilirken acı oluyor 10sanıye kadar sürüyor bana 2 kez verdi ilacı sonrasında kanamam oldu yrında devam edermiş kanamam oyle söyledi. rahmımım ust tarafı çentikliymiş ama hiç sıkıntı yaratmaz dedi. hiççç korkmayın inanın stresi acısından buyuk degıl

Back
X