- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
etimesgutu pek bilmiyorum doğrusuPeki yeni mahalle dışında etimesgut gfalan nasıldır acaba? Kuruma çokmu uzak kaçar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etimesgutu pek bilmiyorum doğrusuPeki yeni mahalle dışında etimesgut gfalan nasıldır acaba? Kuruma çokmu uzak kaçar?
ben de google earthten baktımkonu sahibi yeni mah. cok buyuk. ama dhm genel mudurlugu sanki gazi mahallesi tarafinda. gazi mah. cok guzel ve sakindir o tarafa bakin derim. yada tandogan besevler bahcelievler tarafi. super yeri ya. cok sanslisiniz. eviniz ankaray duragina yakin olursa super olur.
bu saydigim yerler cankayaya bagli bu arada yeni mah. de degil
evet trafik ve ortami cok iyi degildir.Henüz nerede çalışacağı da belli değil telefonda birisi ile konuşmuş merkez denmiş.
Simdi bu senede sınava girmişti ordan da çok iyi puan aldı. 160. oldu belki bir daki tercihlerde Ankaradan başka bir yere de taşınabiliriz eğer işini ve çevresini beğenmezse. Şimdi böyle bir kurumu kaçırmak istemiyor eşim.
O yüzden ev alma fikrinden vazgeçtim kiralık evler ileriye dönük bizim için daha uygun olur.
Kalabalıktan kastınız nedir acaba? Trafik vs falan mı?
Aslında gidip bakmak gerekiyor anca o zaman anlayabileceğini düşünüyorum neresi kedimiz için daha iyi olur diye.
Size de hayırlı olsun.
Aynen bi yenimahalle bi keçiören öyle büyük ki ankarada bi yerden bi yere gidiyorsun 45 dk hala keçiören oluyorVaroş diye habire bazı yerleri yaftalayanlar olmuş. Ben öğrencilik döneminde sincan da da kaldım Beytepe de de Cebeci de de. Tek söyleyecegim şu; varoş denilen yerlerde insanlar daha samimi, daha guleryüzlü ve bildiğin anadolu insanıydi. Ama öteki yerlere bakıyorum da hep bir mesafe, soğukluk uzaklaşma. . Belki ben yakın komşuluk ilişkilerini sevdiğim için böyle düşünüyorum bilmiyorum ama birazda anadolu olmalı, adres sormaya bile çekindiğin bir yerde kadar mutlu olunabilir ki ? Konu Sahibi sizde is yerine yakın bir yere bakın ; yol dert olmasın. Yenimahalle çok geniş bi yer zaten belki bir semti kastedilmistir
Batıkent metro yakınından tutarsanız Yenimahalle ulaşım hiç sıkıntı olmaz. Evet merkezde evler genelde eski yapı ve pahalı. Sentepe Pamuklar mahallesinde site tarzı yeni yerler yapildi biraz daha güzel. Yine pamuklarda TOKİ siteleri var. Bir de demetevler Karşıyaka TOKİ evleri var oralar da güzel. Kendi aracınız varsa Yenimahalle merkeze 5 ila 10 dakika mesafesi var. Yenimahalle arka taraflarda yeni evler yapılmış buraları da tercih edebilirsiniz . Yada Yenimahalle merkez biraz ust kısımda ivedik mah. sanırım oralar da güzel. Etlik Antares çevresi de fena değil oralar da Yenimahalle merkeze çok yakın. Hayırlı olsun size de.Ben de ankaraya atandim baska bir kuruma
Haftaya baslicam sanirim
Yenimahalledeymis calisacagim yer
Hem yeni bina hem nezih biyerde ev tutmak istiyorum bende
En azindan aksam yuruyus yapabilecegim canlı biyer olsun istiyorum
Bana sentepe etlik demetevler vs yerler iyi degil dediler
Merkezde de evler eski dediler
Kafam karisti benim de
Eryaman batikent filan da uzakmis baya
Alakasız ama dağıstanlı ya da çeçensiniz sanırım profildeki yemeğe bakılırsaMerhaba, DHMİ benim işyerimin hemen yan tarafı Konya yolu üzerinde. Bilenler bilir Ankamall' e giderken solda kalıyor. Size en yakın yerler Gazi Mahallesi, Bahçeli, Emek. Etimesgutu hiç düşünmeyin hem işinize uzak hem de sosyal açıdan pek zengin bir semt değil. Çayyolu, Çukurambar, Çiğdem gibi yerler daha refah seviyesi yüksek fakat diğer saydığım yerler kadar yakın değil işinize. Bu arada hayırlı olsun ikiniz için de.
Evet Çeçenim :)Alakasız ama dağıstanlı ya da çeçensiniz sanırım profildeki yemeğe bakılırsa
Konu sahibi öncelikle hayırlı işyerin çok kolay yerde, zaten servisi de vardır. Emek ve bahçeliyi ben tavsiye etmem hem evler eski hem kalabalık (eskisi gibi nezih semtler değil artık oralar) hem de kiralar yüksek. Gazi mahallesi bir nebze daha tercih edilir. Arabanız varsa eryaman da iyidir biraz uzak sadece.
Ankara rahat şehirdir.
Varoş diye habire bazı yerleri yaftalayanlar olmuş. Ben öğrencilik döneminde sincan da da kaldım Beytepe de de Cebeci de de. Tek söyleyecegim şu; varoş denilen yerlerde insanlar daha samimi, daha guleryüzlü ve bildiğin anadolu insanıydi. Ama öteki yerlere bakıyorum da hep bir mesafe, soğukluk uzaklaşma. . Belki ben yakın komşuluk ilişkilerini sevdiğim için böyle düşünüyorum bilmiyorum ama birazda anadolu olmalı, adres sormaya bile çekindiğin bir yerde kadar mutlu olunabilir ki ? Konu Sahibi sizde is yerine yakın bir yere bakın ; yol dert olmasın. Yenimahalle çok geniş bi yer zaten belki bir semti kastedilmistir