Arkadaşlar ankarada 4 boyutlu ultrason çektireceğim doktorum istedi.gataya gidiyorum orda yokmuş.devlet veya özel bildiğiniz hastaneler varsa yazarmısınız?özellerde fiyat biliyorsanız birde cd veriyolarmı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...
Ankarada eyüp ekici diye bir radyolog var .. Türkıyenın en ıyısı dıyebılrım .. 4 D ULTOSONU VAR .. CD de verıyor .. Bebegı cok ayrıntılı ınceleyebılıyor . Muayenehanesi kızılayda .. 350 tl ..
Ayrıca özgur deren lutfü onderoglu gıbı doktorlar da 4 d ultrosonda cok ıyıler .. Telefonlarını ınternetten bulabılırsın .. Gecmıs olsun..
Arkadaşlar ankarada 4 boyutlu ultrason çektireceğim doktorum istedi.gataya gidiyorum orda yokmuş.devlet veya özel bildiğiniz hastaneler varsa yazarmısınız?özellerde fiyat biliyorsanız birde cd veriyolarmı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...
merhaba tatlım Demirtepede Uzmanlar Tıp Merkezi var radyoloji uzmanı bakıyor ve fiyat 80 tl fakat cd vermiyor .4 boyutlu ultrasona girmen için 20-36 hafta arasında olman gerekiyor (tabi orası için diyorum).
bide demetevlerde Dr.Servet Ünsal Tıp Merkezi var orası cd de veriyor ücret 150 tl.