şimdi baktımda mesela akay hastanesini haritamap farklı yerde yandex farklı yerde göstermiş..haritamap sokak isimleriyle daha detaylı gösteriyor sanki..yada yandexi kullanmayı beceremedimyandex ten baskasina guvenme ankarada en gunceli o.
Ankara eğitim ve araştırma diye geçiyormuşYok kurtuluşta inip cok yürür. Dikimevinde insjn. Ama siz karıştıyorsunuz. Ankara tip ve ankara hastanesi farklı. Hacettepe ankara tipin yakınında. Ancak ankara hastanesi dikimevi durağının azıcık aşağısında kalıyor. Birine sormasi lazim bulması için.
Biri dikimevi biri hamamönü yönünde yakin sayilir ama dipdibe degiller. Ankata tip dememis ama Ankara Hastanesi demid.Havettepe ankara tipin yakınında değil miydi yahu? Ben mi yanlış biliyorum. Muhakkak oralarda olması lazim. Dikimevinden inip yukarı çıkması gerekmiyor mu? Mamak tarafına doğru yani.
Tamam dikimevi metro durağında in. Herhangi bir çıkıştan çık ve birine sor.taksiler falan var büfeler vs. Anlatılması karisik pratikte bulması kolay bir yer ama.Ankara eğitim ve araştırma diye geçiyormuş
Ben onları iki ayri hastane diye biliyorum ama.Numune farklı değil miydi ya şu ibn-i sina olan?
peki, cevaplar için teşekkür ederimTamam dikimevi metro durağında in. Herhangi bir çıkıştan çık ve birine sor.taksiler falan var büfeler vs. Anlatılması karisik pratikte bulması kolay bir yer ama.
Ben onları iki ayri hastane diye biliyorum ama.
Aa tamam şimdi hastanenin yapısı aklima geldi. Ben ankara tipla karistirdim. O bölgede hastaneler yoğunlukta ya.Yok kurtuluşta inip cok yürür. Dikimevinde insjn. Ama siz karıştıyorsunuz. Ankara tip ve ankara hastanesi farklı. Hacettepe ankara tipin yakınında. Ancak ankara hastanesi dikimevi durağının azıcık aşağısında kalıyor. Birine sormasi lazim bulması için.
5 senem ankarada geçti ve kurtuluşta oturdum. Ben bile karıştırdımYanlış biliyor olma ihtimalim çok yüksek. Konuyu sessizce takip edeyim en iyisi :)
Hacettepenin tam karsisinda köse badinda olan ibni sina, onun yaninda numune, onunda yaninda da yüksek ihtisas var :))Ben onları iki ayri hastane diye biliyorum ama.
Aranan kan bulunduHacettepenin tam karsisinda köse badinda olan ibni sina, onun yaninda numune, onunda yaninda da yüksek ihtisas var :))
Bence corba oldu ama yapacak bisey yok Ankara'nin kendisi karisik. Kime sorsa rahatlikla bulabilecegi adresler o yuzden sorun yasamaz diye umut ediyorum :)Aranan kan bulunduKonu sahibinin kafası karismamistir umarim iyice;-)
İnşallah yaşamaz;-)Bence corba oldu ama yapacak bisey yok Ankara'nin kendisi karisik. Kime sorsa rahatlikla bulabilecegi adresler o yuzden sorun yasamaz diye umut ediyorum :)
dikimevi metrosunda inin. anlatırken çok karışık geliyor olabilir ama dikimevinden ankara araştırma hastanesine yürümeniz 10 dakika bile sürmez. çok yakın.kime sorsanız gösterirler. aynı şekilde ankara araştırma ile hacettepe de birbirine çok yakın. iki hastaneyle aynı gün içerisinde görüşebilirsiniz.Ankara eğitim ve araştırma diye geçiyormuş
şaşırdım gerçekten..daha çok burun ameliyatlarında başarılı sanıyordum..Yani kendisi hatalı olduğunu kabul ettimi?Merhaba canım sana bi tavsiye vermek istiyorum.Ablam Gürcan Aslan a burun estetik ameliyatı oldu ve facia ile sonuçlandı.olmadı bu burun torpuleyelim dedi kızın burnu daha beter oldu kemersiz burnu varken kemerli oldu.adam plastik cerrahide çok iyi ben bu doktora kalcamdan ameliyat oldum.bide dudagima dolgu yaptırdım çok memnun kaldım.ama burun konusunda çok uzman değil bilgin olsun.
aştiden kalkan metro dikimevine kadar gitmiyormu?bence siz kızılaya gıden ankaraya bının orda sorun daha kolay olur hepsi basit yerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?