Merhaba beyza0006. Canım ben de akupunktur yaptırmak istiyorum. Ankara Üniversitesi ne kadar başarılı oldu? Ablan ne kadar zamanda kaç kilo verdi? Ve kalıcı oldu mu? Yardımcı olabilirsen çok sevinirimcanım ablam gidiyo ankara da ankara üniversitesininkine her seansına 22 lira ödüyor ssk farkı olarak.
suleeeem merhaba. Sen de Ankara hastanesine gitmişsin. Hangi doktora gittin ne kadar sürede kaç kilo verdin acaba?ankara hastanesinde var çok memnunum ben
Merhaba beyza0006. Canım ben de akupunktur yaptırmak istiyorum. Ankara Üniversitesi ne kadar başarılı oldu? Ablan ne kadar zamanda kaç kilo verdi? Ve kalıcı oldu mu? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim
selam kızlar cuma gunu arkadasla beraber bızde gıdıcez Ankara egıtım ve arastırma hastanesıne arkadas arayıp fıyat sormus seansı 36 tl ımıs haftalık yapılıyormus seanslar daha detaylı bılgı alınca yazarım baslayınca gıdısatıda hadı bakalım kıloları verelım olmuyor boyleeee:)
ankara hastanesinde var çok memnunum ben
canım ablam gidiyo ankara da ankara üniversitesininkine her seansına 22 lira ödüyor ssk farkı olarak.
selam kızlar cuma gunu arkadasla beraber bızde gıdıcez Ankara egıtım ve arastırma hastanesıne arkadas arayıp fıyat sormus seansı 36 tl ımıs haftalık yapılıyormus seanslar daha detaylı bılgı alınca yazarım baslayınca gıdısatıda hadı bakalım kıloları verelım olmuyor boyleeee:)
canım üniversite değilde yanlış yazmışım kusura bakma nolurmerhaba; ankara üniversitesi derken adresi verebilir misiniz? bazen üniversite kampüs ve hastaneleri dağınık olabiliyor
adres olarak bilemedim şimdi
bir de burada her şey için uygulama yapıyorlar mı? misal kilo veya fizik tedaviye yardımcı olmak için?
her iş için fiyat farkı 22 tl mi yoksa değişken mi?
ben de nil akapunktura gitmiştim, kendisi iyi bir doktordur güvenilir paragöz değildir ve insancıldır
bana da çok uzak kalıyor mekanı şu an..
teşekkürler
Arkadaslar tavsıye edecegınız ıyı bır yer var mı
Çankayada Ali Sezen isimli bir akapunktur uzmani var. Ancak ben henuz gitmedim. Internetten arastirdim olumlu ve olumsuz bircok yorumla karsilastim. Bu ayin sonunda baslamayi düşünüyorum. Bakalim sonuç ne olacak. Birde doktorun verdigi diyet gercekten cok zormus, deneyip gorecegim bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?