• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Arkadaşlık

Ebru0619

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
3
1
1
Sanırım yanlış anlaşıldım o yüzden ilk mesajımı değiştiriyorum :)

Son düzenleme:
Canım seni yadırgamıyorum eger bayansanız tabi :) insanları öyle yalnızlaştırdılarki artık durum bundan ibaret cevrem tencere seti , cocuk başarısı, koca maaşı ,şunu aldım bunu alacagım diyen tiplerle dolu bir bardak çayı zor içer bir mekanda havası binbeşyüz. Yakın olsam koşa koşa gelirdim sizinle dümdüz açık da niyetlisin iyi anlaşırdık. Malesef aramızda 4 saat var .:)

Canım seni yadırgamıyorum eger bayansanız tabi :) insanları öyle yalnızlaştırdılarki artık durum bundan ibaret cevrem tencere seti , cocuk başarısı, koca maaşı ,şunu aldım bunu alacagım diyen tiplerle dolu bir bardak çayı zor içer bir mekanda havası binbeşyüz. Yakın olsam koşa koşa gelirdim sizinle dümdüz açık da niyetlisin iyi anlaşırdık. Malesef aramızda 4 saat var .:)

Son düzenleme:
Biz buradan bazı üyelerle buluşmuştuk yıllar önce 6-7 kişi falan Ankarada. Yani açık alanda olduktan sonra çok sorun olmaz gibi geliyor. Ben de evde sıkılıyorum bazen dediginiz gibi evli insanlar eve kapatıyor kendini çoğunlukla kocaları ge çocukları ile çıkıyor ama şöyle kız kıza çıkıp iki lafın belini kırmak da ayrı güzel oluyor. Ben 3 gün önce arkadaşla kahvaltıya gittik 5 saat kalmışız. Vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun bile. Size hak veriyorum yani

Back
X