- 13 Aralık 2025
- 2
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi unsuz mamuller
Bizim ortaokuldan beri süren bir arkadaşlığımız var ben şuan 20 yaşındayım. Ortaokulda aramız iyiydi zamanla aileler tanıştı ve kız kardeşimle kız kardeşi bile arkadaş oldu. Fakat son 3 4 yıldır ben ona karşı ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Lisede ben ararsam arar ben bulusulalim dersek buluşurduk annesi benim anneme göre daha katı Bi insan o yuzden bunları hiç sorun etmedim. Fakat son 1 yıldır anladim ki sadece bana böyleymiş. Diğer arkadaşlarına karşı hiç öyle değil okullarımız ayrı olduğundan hoc farketmemistim. Geçen yıl gittiğim dershanede onun okulundan pek çok kişi vardı. Bana sevgilisinden ayrılıp ayrılmasının sordular. Arkadaşımın lisenin başından üniversite 1 e kadar Bi ilişkisi varmis ve bana söylemedi. Aslında benim sinirlendiğim noktada bu değil benim haricinde bütün okul anlamış haliyle (sevgilisiyle aynı okuldalardi) ve bana annene söylersin diye söylemedim dedi. Ben şuan 2. Mezun yılındayım o ise uni2 de çok sık görüşemiyoruz. Doğum günümü bu yıl unuttu 3 sınavım vardı özür dilerim diye sonradan aradı aslında ben böyle şeyleri aşırı umursayan biri değilim fakat xok yakın olmayan insanlara bile bana gösterdiği ilgiden daha fazla gösteriyor. Yakın zamanda ailesini ziyaret etti ve buluşma teklif etti bende okeyledim. Bi arkadaşı daha gelebilir mi diye sordu bende kızı tanıdığımdan sıkıntı olmaz dedim.
Biz buluşmadan önce ben bi arkadaşımla daha buluştum ve ona gire saatlerimi ayarladım. Buluşmamızda yarım saat kala aradığımda arkadaşı müsait olmadığından buluşamayacagiz dedi. Ve bana söylemeyi düşünmemiş bile ses tonundan ve tavrından anlaşılıyordu. O an tamam diyip kapattim ama keşke bağırıp çağırıp arkadaşlığımız kesseydim şuan kussemdd suçlu ben olucam ve dediğim gibi çok yakın olmadıkça ailelerimiz tanışıyor ve görüşüyor kız kardeşlerimiz yakın arkadaş son 3 4 yıldır ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Biz buluşmadan önce ben bi arkadaşımla daha buluştum ve ona gire saatlerimi ayarladım. Buluşmamızda yarım saat kala aradığımda arkadaşı müsait olmadığından buluşamayacagiz dedi. Ve bana söylemeyi düşünmemiş bile ses tonundan ve tavrından anlaşılıyordu. O an tamam diyip kapattim ama keşke bağırıp çağırıp arkadaşlığımız kesseydim şuan kussemdd suçlu ben olucam ve dediğim gibi çok yakın olmadıkça ailelerimiz tanışıyor ve görüşüyor kız kardeşlerimiz yakın arkadaş son 3 4 yıldır ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?