kızlaarrrr ben bikac gündür ultrasonla falan ugrasıyorum o yüzden giremedim arkadaslar gazide sıra veriyorlar falan diyorsunuz inanın ben etlikte sabah gidiyorum öglene kadar bütün islerimi hallediyorum hic sıra vermiyolar hersey anında yapılıyor özellikle bugün cok memnun kaldım simdiye kadar islemlerim infertilite bölümündeydi artık asılamaya basladıgımız icin üst katlara cıkıyoruz orda doktorla birebir görüsüyorsunuz ve ben bugün cok sasırdım cünkü özel muayenehane gibiydi bir ilgi alaka anlatamam..allah hepsinden razı olsun öyle ilgili ve sevecenlerki...
fiyata gelince , devlet yaptıgı seyden para almaz kurumunuz öder onları eger doktor size asılamayı gerek görürse yada tüp bebegi,cebinizden para cıkmaz..sadece ilac.ben iki yıllık evliyim biz tüp bebege baslıyorduk ama esimin sperm sayısı yüksek cıkınca asılama yapalım galiba asılamada suan tutar dedi cünkü tüp bebegin presedürleri var.eerkekte sorun varsa, sonucu 5 milyonun altında olan 3 tane spermogram gerekli biz ikisini tamamladık ücüncü yüksek cıkınca asılamaya döndüler
size önce devlette yaptırmanızı tavsiye ederim sonucta az para degil sevgiler
bu arada cumartesi asılamam varrrrr(not : haftasonu da asılama ve tüp bebek yapılıyor etlik kadın dogum hastanesinde)
sevgiler