Aşılama Ankara'da Aşılama Fiyatları...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

likenoother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
41
0
86
Ankara
Arkadaşlar 2 aydır burda özel bi merkezle diyalog halindeyim tüm tahlillerim yapıldı hiç bir sorunum olmadığı çıktı 4 yıl önce over tümör ameliyatı oldum ve sol yumurtalığım alındı şuan tek yumurtalıklıyım doktor tüp gereksiz aşılama yapalım dedi bende okeyledim fakat araştırma yapmadığım için fiyatlar hakkında bilgim yok bana 600 ilaç 600 aşılama toplam 1200 tl denildi.ANKARA'da aşılama fiyatları hakkında bilgisi olanlar yardım edermisiniz?

tatlım ben ankara da yaptırmadım ama bılgın olsun ıstedım
bende ılk asılamayı ozel bır hastanede yaptırdım sperm yıkama 60 tl asılama 220 tl ıdı
2.asılamayı 2 hafta once baskent unıversıtesınde yaptırdım ılaclar 550 tl tuttu ssk anlasmalı oldugu ıcın ılaclara rapor cıkartıldı 110 tl sperm yıkama 42 tl asılama 63 tl tuttu sosyal sıgortan varsa anlasmalı bır yerde yaptır ıstersen

Son düzenleme:

Cvp için tşk ederim canım ama sosyal güvencem yok mecbur ücretli olacak ama bir yerle görüştüm o yüzden fiyat olarak iyimi değilmi bilmiyorum .Sen nerdeki başkent ünv. yaptırdın burdada var ankara deil demişsin....

ılk aşılamamı özel doktorda yaptırdım.ılaçsız 800 ytl ödedik.ıkincisini gazi üniversitesinde yaptırdım.ılaçsız 400 ytl ye mal oldu.

İlk aşılamamı özel doktorda yaptırdım.İlaçsız 800 ytl ödedik.İkincisini gazi üniversitesinde yaptırdım.İlaçsız 400 ytl ye mal oldu.

Merhaba.Mesajını yeni gördüm.Kusura bakma.Doktorum Ahmet ERdem di Doçent.İyi bir doktor.BU ay iğne ile değil ilaçla denedik(KLomen).Kısmet olmadı.Bir dahakine iğneyi deneyeceğini söyledi.Biz bir süre daha kendi haline bıraktık.En kısa sürede hayırlısı olsun hepimiz için.

Bende Hacettepe Üniversitesinde yaptırdım aşılamamı prof dr serdar günalp sadece bir sefer 180 tl ödedik ssk'lıyım ancak özel hastalardan da bu ücret alınıyor yanlış bilmiyorsam ve tedavi sonuna kadar tekrar ücret verilmiyor. Gazi' de her muayenede ücret veriliyormuş sanırım.

bende özel mesa hastanesin yaptırdım.10 tl falan hap 85 tl iğne yaptırdım.sperm yıkama ve aşılama ikiside toplam 360 falan tuttu.

allah aşkına 600 tl ye ne ilacı var ya.600 tl de aşılama.çok pahalı neresiyse orası.ama senin yumartan alınmış acaba farklı bir ilaç mı ki.

allah aşkına 600 tl ye ne ilacı var ya.600 tl de aşılama.çok pahalı neresiyse orası.ama senin yumartan alınmış acaba farklı bir ilaç mı ki.
Cvp için tşk ederim canım 600 yumurtlama için kullanacağı iğnelerin ücreti 3 kutu kullanılacakmış kutusu 200 tl miş.Benim ssk olmadığı için bu fiyat normal dediler ama acemiyim bu konuda o yüzden emin değilim tabi.Sen aşılama yaptırdınmı yaptırdıysan nerde yaptırdın ve fiyatı ne kadar bilgi verirsen sevinirim.

ben canım özel mesa hastanesinde 1 hafta önce aşılamamı yaptırdım.klomen içtim.sonra iğne yaptırdım.yani bu ikisi 100tl bile tutmadı.aşılama ücretide eşimin sperm yıkaması falan içinde hepsi 360 tl falan.senin fiyata göre çok çok uygun.ama sende farklı bir uygulama yapılıyor sanırım.

Canım bende klomen yerine gonal f iğnesi uygulanacak sadece fark bu senin doktorun kim ve bu fiyat sosyal güvencesi olanlar içinmi benim yok özel olacak bu fiyat bendede aynımı olur muane ücreti ayrıca ne ödedin beni bilgilendirirsen çok sevinirim.En azından bu fiyata 2 aşılama yaptırabileceksem neden olmasın şansım artar bu para hazır nede olsa senin bahsettiğin fiyata 4 aşılama yaptırabilirim buda büyük şans bana yardımcı olursan çok sevinirim tüm tahlillerim hazır aralıkta aşılamamı kesin yaptıracam mesaya giderim olmazsa parayı ortadan toplamıyoruz ki demi canım.

merhaba.bizim şöyle bir durumumuz var..bu hastane zaten özel bi hastane ssk bağkur hiçbiriyle anlaşması yok.bizim ayrıyetten özel sağlık sigortamız var.özel sağlık sigortasından dolayı muayene ücreti bizden 85 alıyorlar.biraz indirimli oluyor.normal muayene ücreti ne kadar bilmiyorum.ama fazla değildir.120 yi geçeceğini sanmıyorum.ama emin değilim ara sor istersen.2929900.ondan sonrası dediğim gibi ilacım ve iğnem 100 tl bile tutmadı.ama anladığım kadarıylan senin ilaçların farklı durumundan dolayı.yumurtan alınmış.bilmiyorum buraya gitsen belkide aynı ilacı verecekler.benimde tek tüpüm alındı önceden.bir senedir olmuyor.bakalım deniyoruz.hayırlısı.

Son düzenleme:
Merhaba ben henüz yaptırmadım ama ilaç tedavim devam ettiği için 2-3 hafta içinde yapılacak. Gürgan kliniğe gidiyorum, sigortadan falan faydalanmıyorum 1000 Tl aşılam ücreti. Fakat ayrı bir ilaç ücreti falan var mı bilmiyorum.

ben de gürgan kliniğe gidiyorum. orada aşılama tedavisinde sskdan yararlanamıyoruz (tüp bebeğe gerek görünürse yararlanabiliyoruz tabiki).
aşılama ücreti 400küsür lira+KDV imiş, artık ne kadarsa toplamda...
ve benim kullandığım ilaç puregon ssk karşılamadığı için 493tl
yani yaklaşık 1000 liraya geliyor
tabii biz daha aşı için sperm vermedik ki onlar yıkanacak vs. ayrıca ücretlendirilecek mi bilmiyorum.

hatamı düzeltmek istiyorum!
gürgan klinikte aşılama ücreti tam 1000tl
spermin yıkanması enjektesi her türlü kontroller dahil
ayrı olarak muayene ücreti ödedik 400tl
eşime verilen e vitaminini ve bana verilen puregon iğnelerini ve çatlatma iğnelerini kendimiz aldık
devletten yardım almadan sırasıyla 60+500+22tl tuttu.
genelde toplama vurursak 1500tlye falan denk geldi
bana sorarsanız değmez, başka bir yerle ilgilenin derim...

merhaba arkadaşlar ben 2009 temmuz-ağustos arası aşılama yaptırdım..kliniğe aşılama için 1.000 TL ödedik..sperm tahlili için 120 TL gibi bi rakam ödedik, ilaçlar içinde 550 TL filan ödedik..ben 1 kutu puregon 600 bir kutu da puregon 300 kullandım... devvlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde yaptırırsanız sanırım daha uygun fiyatlı olur..

sakıncası yoksa, tedavinizi nerde yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…