- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
- 23
- Konu Sahibi Dilekdilek06
Kızlarr Ankarada aşılama için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Fiyatlar nasıl? Devlette nasıl oluyor rapor mu lazım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimiz içinBen Etlik Zübeyde Hanım’da aşılamamı yaptırıyorum.Öncelikle senin ve eşin için tahliller yapılıyor.Çıkan sonuca göre aşılamaya başlıyorlar.Aşılaman klomen ya da gonalf ile yapıyorlar.Sonuçlara göre direk tüp bebeğe bile yönlendirebiliyorlar.Benimki sebepsiz infertilite olduğu için 3 klomen ve 2 gonalf olmak üzere 5 kez aşılama denendi.Şu an 5. Aşılamam yapıldı sonuç bekliyorum.Bu da tutmazsa tüp bebeğe başlayacaklar.En fazla 5 kez deniyorlar zaten daha az da olabilir duruma göre.Klomen için rapor hazırlamıyorlar zaten çok pahalı değil.Rapor hakkını gonalfta kullanıyorlar pahalı olduğu için.Rapor içinde şartlar var en az 3 yıllık evli olman gerekiyor yaşayan çocucuğunun olmaması gerekiyor bir de yaş sınırı var.Hastane bildiğin devlet hastanesi ama memnunum.Çok sıra bekleme gibi bir sorun olmuyor.Senin için hayırlısı olsun her şeyin![]()
Merhaba, aşılama boyunca doktor ne sıklıkta kontrol için çağırıyor hastaneye acaba, birde eşin sadece aşılama günü gelmesi yeterlimi onu merak ediyorumBen Etlik Zübeyde Hanım’da aşılamamı yaptırıyorum.Öncelikle senin ve eşin için tahliller yapılıyor.Çıkan sonuca göre aşılamaya başlıyorlar.Aşılaman klomen ya da gonalf ile yapıyorlar.Sonuçlara göre direk tüp bebeğe bile yönlendirebiliyorlar.Benimki sebepsiz infertilite olduğu için 3 klomen ve 2 gonalf olmak üzere 5 kez aşılama denendi.Şu an 5. Aşılamam yapıldı sonuç bekliyorum.Bu da tutmazsa tüp bebeğe başlayacaklar.En fazla 5 kez deniyorlar zaten daha az da olabilir duruma göre.Klomen için rapor hazırlamıyorlar zaten çok pahalı değil.Rapor hakkını gonalfta kullanıyorlar pahalı olduğu için.Rapor içinde şartlar var en az 3 yıllık evli olman gerekiyor yaşayan çocucuğunun olmaması gerekiyor bir de yaş sınırı var.Hastane bildiğin devlet hastanesi ama memnunum.Çok sıra bekleme gibi bir sorun olmuyor.Senin için hayırlısı olsun her şeyin![]()
Aaa iyiymiş peki hormon testleri spermiyogram falan varsa yakın zamanlı istiyorlar mı gene de?Ben başkent hastanesine gidiyorum dün aşılama için ilk ignemi oldum p.tesi kontrol var aşılamayı 1000 tl ye yapıyolarmış iğneye de 380 tl verdim rapor çıkcak reçeteyi eczaneye vercem fiyat düşcek farkı iade etcekler
Yok hiçbi şey istemiyolar gerçi ben daha öncesinde ilk muaneye gittigimde eşimin eski sperm testini gostermistim belki de ondan istemedi ve sordum hormon testi istemiyo musunuz diye aşilamada istemiyorum tüp bebekte istiyorum dedi doktorum sen eğer gidersen bütün testlerinle git ve adetin 2.günü git direk başlıyo aşılama istiyorum diyince ama doktordan doktora farkedebilirAaa iyiymiş peki hormon testleri spermiyogram falan varsa yakın zamanlı istiyorlar mı gene de?
Evet bahçelidekiBahçelievlerdeki başkent hastanesi dimi
Yaş sınırı kaç acaba bayan ve erkek için?Bir de bir yıllık evli olan biri aşılama yaptıramıyor mu?İnşallah her isteyen hayırlısıyla bebeğini kucağına alırBen Etlik Zübeyde Hanım’da aşılamamı yaptırıyorum.Öncelikle senin ve eşin için tahliller yapılıyor.Çıkan sonuca göre aşılamaya başlıyorlar.Aşılaman klomen ya da gonalf ile yapıyorlar.Sonuçlara göre direk tüp bebeğe bile yönlendirebiliyorlar.Benimki sebepsiz infertilite olduğu için 3 klomen ve 2 gonalf olmak üzere 5 kez aşılama denendi.Şu an 5. Aşılamam yapıldı sonuç bekliyorum.Bu da tutmazsa tüp bebeğe başlayacaklar.En fazla 5 kez deniyorlar zaten daha az da olabilir duruma göre.Klomen için rapor hazırlamıyorlar zaten çok pahalı değil.Rapor hakkını gonalfta kullanıyorlar pahalı olduğu için.Rapor içinde şartlar var en az 3 yıllık evli olman gerekiyor yaşayan çocucuğunun olmaması gerekiyor bir de yaş sınırı var.Hastane bildiğin devlet hastanesi ama memnunum.Çok sıra bekleme gibi bir sorun olmuyor.Senin için hayırlısı olsun her şeyin![]()
Ay süper hangi doktor adı neYok hiçbi şey istemiyolar gerçi ben daha öncesinde ilk muaneye gittigimde eşimin eski sperm testini gostermistim belki de ondan istemedi ve sordum hormon testi istemiyo musunuz diye aşilamada istemiyorum tüp bebekte istiyorum dedi doktorum sen eğer gidersen bütün testlerinle git ve adetin 2.günü git direk başlıyo aşılama istiyorum diyince ama doktordan doktora farkedebilir
Göğşen önalan adetin 2.günü sabah 8 8 buçuk gibi orda olursan randevu almana gerek yok devlete gidip sürünmektense burası 1000 kat daha iyi parası da fazla gelmedi bana açıkcası ben daha fazla bekliyodum gerçi fiyatları da cok bilmiyorum ama yarı vakıf yarı özel hastane olduğu için fiyatlar duşüyormuş oyle dedilerAy süper hangi doktor adı ne
Daha dün ilk iğnemi oldum p.tesiye kadar iğne yapcam p.tesi kontrol var geçen ay kendi yumurtam vardı onu görüp çatlatma iğnesi verdi ama olmadı bu kez ben aşılama istedim bende büyük bi problem olduģu içın direk tüp bebek dedi ama ben şansımı denemek istedim biliyorum şans çok az ama belli mi olur :)Fiyat bence de iyi canım hakan yaralı 3500 ilaçsız fiyat vermişti. Peki senin başarılı oldu mu nasıl?
Inşallah bu hasret biter artık evet ilaçsız 1000 tl daha dogrusu 1005 tl dedi ben 1000 diyorum :)Ay inşallah olur canım hepiimiz artık kavuşuruz bebeklermize ben de burayı deneyeceğim:) ilaçsız bin lira demiştin değil mi