Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

ankarada patlama olduğu akşam hükümete yakınlığı ile ilgili bilinen kanallarda başkanlık sisteminin güzellemesi yapılırken elbette sorgulama ve düşünme yetkisi olan her insan gibi acabaları sıralayip konuşacağız.

Ezberlemişsiniz bir davulla zurnayla karşıladılar lafını,ısıtıp ısıtıp onu getiriyorsunuz.Tamam benimde hoşuma gitmedi o görüntüler ama oradaki amaç farklıydı.Orada davul zurnayı çalan,evlatlarının dağdan inmesine sevinen ailelerdi,terörün bitmesini isteyen ailelerdi,zaten amaç barıştı,analar ağlamasın denilmişti.Uyulmadı başka.Neyse çıkmam lazım misafirim gelecek hazırlık yapmam lazım,yoksa yazdıkça ,okudukça kopamıyorum,bu arada size de Günaydın.

Mesela Almanya`da RAF, Ispanya`da ETA, Irlanda`da IRA, Kolumbia`da FARC, Filipin`de NPA, Hindistan`da CPI-Maoist, kendilerini müslüman sanan son zaman cikan terör örgütlerini saymiyorum saymiyorum ve daha niceleri ....
Ben hic birinde bir patlama veya bir suikasta, yaptiklari her eylemde, bunu biz yapmadik dediklerini ne duydum nede okudum.
Bir terör örgütü bombayi atar ve arkasindan bunu üstlenir, kurali budur. Ikaz eder, bak nerelere kadar geldik demek icin, insanlari hem öldürmek hemde korkutmak icin. Terör örgütleri insanlari korkutarak zoraki isler yaparak kendisinden söz ettirir.
Cok ilginc neden kimse bu patlamayi üstlenmiyor ? Hala acik ve net birsey yok.

Benim merak ettigim 200 kilo patlayici ile arabalar erirken, insanlar yakinlarini sadece dna ile tesbit edebilirken bombacinin parmak izinden nasil hop diye bulundugu..

eee kılıçdaroğluna laf atarken bu yapılanları konuşulanları,gözünüz görmüyorsa ne diyeyim size..
ha siz yapınca eferimm ,kılıçdaroğlu ne yaptı bilmiyorum ama oo yapınca tü kaka..

derin devlet deniyor çoğu yerde okuyorum.. devletin bile haberi olmadığı devletin içinde bir devlet var. bakınız susurluk vs..

şu anda ki derin devlet tanımları sadece paralel yapıyı kapsıyor ki paralel yapı ya da terör örgütü bile onların kendi tanımı.karşılarında her denilene itibar edenler olduğu sürecede sen,ben bile terörist ilan edilebiliriz yakında.

paralel yapıyı zaten kendileri oluşturdu ortak çaba sorucu ülkenin devlet ve özel kurumlarında bu yapılanmaya yer verildi.şimdi araları açılınca da hooop onlar terörist bunlar mağdur oldu.

Benim merak ettigim 200 kilo patlayici ile arabalar erirken, insanlar yakinlarini sadece dna ile tesbit edebilirken bombacinin parmak izinden nasil hop diye bulundugu..
Olen terorstlerin kimligini tespit etmekte gosterdikleri ustun cabayi, 200 kilo patlayici patlamadan bulmakta gosteremiyorlar, ne hikmetse...

Ne kadar da egleeniyorsunuz.. Allah bozmasin. Espriler şakalar falan... Güzel güzel. ..
Daha geçen gün koyulan capslerden neden bu kadar rahatsızlık duymadın ben de onu anlamadım.
Son derece gerçekçi aslında.
Hala diyorum bu gözü kapalı oy verenler sormuyor mu bu vekillerin çocukları neden hiç Doğu'ya gitmiyor diye?
Mesela Bilal'i hiç sorgulamıyor musunuz bu yaşında nasıl o servet, o iş??
Oy verin AKP halleder gereğini.
Çocukları da bir ara bursla okumuştu demi bunun da kılıfı vardır.

Bir de hala zırvalıklara inanmamızı bekliyorlar. Aslında hala gözü kapalı inananlar var onlara cila çekiyorlar. Dün haberlerde diyor “bir çok patlayıcı patlamadan ele geçirildi”

Ya basına neden yansımadı bu haller? Size kim ihbar etti bunları da hayali haber yapıyorsunuz sözüm ona milleti sakinleştiriyorsunuz. Mesela “50 tane bulduk canım 1 tanesi de patlayıversin” modunda bunlar resmen.

Umarım bu yazıyı bazıları, dikkatle okur.. Halen ülkenin içinde neler oluyor idrak edemeyen arkadaşlar var..

Agzına saglık. Atatürk'ü putlaştıranlar demokrasiden bahseder bir de. Halbuki kendileri de zerre kadar demokrat falan degiller. Aksine azınlıgın yönetimini istiyorlar. Az oya sahip CHP ülkeyi yönetsin istiyorlar komedi! CHP kendi içinde bile demokrat degil, hatta diger partiler de degil. Bari seçmeni demokrat olsaydı madem bu iddialardalar...

Bence bu insanlar kendi içlerindeki çelişkiyi görmeli ve demokrat oldukları iddiasından vazgeçmelidir.

Altındaki coğrafya.
Arkasındaki tarih.
Ufkundaki umut.
Türkiye’yi bu hedefe vidalamıştı: Türkiye Almanya, İngiltere, Fransa, İsviçre olacaktı. Irak oldu. Suriye oldu. Pakistan, Afganistan, Libya oldu. Türkiye “yaşanmaz bir ülke” haline getirildi.
Kim getirdi?
14 yıldır yöneten.
Çıkıyorlar TV’ye.
İkiyüzlülük.
Yalan dolan.
Başlıyorlar avunmaya:
Hainler.
Alçaklar.
Birliğimize saldıranlar.
Sabrımızı zorluyorlar.
Lanetliyoruz.
Kınıyoruz.
Kınaya kınaya Türkiye’yi “kına yakılacak” duruma soktular. Ankara’nın göbeğinde. Meclis’in dibinde. Genelkurmay’ın bitişiğinde. Saray’ın bir adım ötesinde. Patlamayı önleyemediler. Koltukta kalma uğruna “analar ağlamasın” diye toplumu aldattılar. Ağlamayan ana kalmadı. Sanki “Türkiye’yi yaşanamaz ülke yapmak için“ özel olarak seçildiler. İstiklal Marşı’nı yeniden yazılacak hale getirdiler. 14 yılda Türkiye’nin altındaki coğrafyaya, arkasındaki tarihe, ufkundaki çağdaşlaşma umuduna yüzde yüz ters hareket ettiler.
Halkın aklını çaldılar.
Halkı, “14 yıldır Türkiye’yi yönetiyorsun, ne yapmak istedin de kim elini tuttu?” sorusunu soramaz hale getirdiler. Ankara’da yeni 28 ailenin ocağına ateş düştü. Türkiye her gün “ocağına ateş düşen aileler” ülkesi haline geldi.
Kim getirdi?
14 yıldır yöneten getirdi.

* * *

Lanetliyoruz.
Kınıyoruz.
Hainler.
Alçaklar.
Bize bu “avunma, dövünme, acizlik hallerini” neden anlatıyorsun? Ülkeyi hainden, alçaktan, lanetten, kandan, ateşten ve ihanetten 14 yıldır iktidarda olan sen koruyacaktın.
Oyunu sen görecektin:
Rusya’nın Ukrayna’yı kendisinden koparmak isteyen ABD ile AB’ye karşılık vermek için “ESAD rejimini havadan sivil halk üzerine bomba yağdırıp destekleyerek ve ölüm korkusuna düşmüş mülteci yığınlarını önce Türkiye’ye akına zorlayıp; sonra da evsiz, barksız, işsiz, vatansız milyonların AB kapısına dayanmasını planladığını” en önce sen hissedecektin.
14 yıldır iktidarsın!
Bunları sen bilecektin.
ABD dolmuşuna binmeyecektin.
Esad’ı devirme ağızlarıyla Amerikan alkışı alıp, içeride oy kapmaya yeltenmeyecektin. Türkiye’yi Suriye bataklığına sokmayacaktın. Sokunca da Rus desteği almış Suriye askeri istihbaratının Ankara’da senin Saray’ının dibine, Meclis’in duvarının önüne, Genelkurmay binasının kaldırımına canlı bomba yerleştirebileceğini hesaplayacaktın.
28 can daha gitti.
Türkiye yaşanmaz ülke oldu.

* * *

14 yıldır iktidardasın.
Sen hissedecektin.
Olacağı sen bilecektin.
ABD ile Rusya’nın, aralarında gizli ve örtülü bir anlaşma yaparak; Ortadoğu’da “PKK-PYD-ESAD-IŞİD kokteyli hazırladıklarını” ve bu kokteyle istediklerini yaptırdıklarını, Türkiye’nin komşusu Rusya ile “düşman ülkeler haline gelmesini” sağlamak için de “Rus uçağının düşürülmesi tuzağını” hazırlayacaklarını önceden görecektin. NATO’ya, ABD’ye, AB’ye güvenmemek gerektiğini bilecek ve ABD’nin “Türkiye’deki İslamcı iktidarı Suudilerle askeri ittifaka zorlayıp mezhepçi Arap oyununa sokabileceğini” sen görecektin. Tam bağımsızlığı unutturmayacaktın.
Ülke tuzağa düşürüldü.
Tuzaktan koruyacaktın.

* * *

Türkiye altındaki coğrafyaya, arkasındaki tarihe, ufkundaki umuda ters düşürüldü.
Terörist Ankara’ya geliyor.
Kendini patlatıyor.
14 yıllık iktidar, terörist caninin Genelkurmay’ ın dibine kadar gelişini önleyemiyor fakat kimliğine ulaşmayı en hızlı şeklide yapıyor.
Hainler
Alçaklar.
Bize “dövünme” satıyor.
Dibinde bomba!
Dilinde avunma!
Necati Doğru

bazı karşıt yorumları okuyorum,öyle mantıklı yazıyorlarki onunla karşılıklı yazışmak istiyorum.bazen yetersiz kaldığımı hissediyorum cvb vermek için, susuyorum bilen bi arkadaş cevaplasın diye.seni yorumunu iki kez okudum ne demek istemiş diye ne anladım nede yazacak cevap bulabildim.biraz birikim yap öyle gel konuya yorum yap.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/oyun-bolumu.54/ git şurada oyna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…