ankarada patlama olduğu akşam hükümete yakınlığı ile ilgili bilinen kanallarda başkanlık sisteminin güzellemesi yapılırken elbette sorgulama ve düşünme yetkisi olan her insan gibi acabaları sıralayip konuşacağız.Benim kastettiğimi anlamamışsınız,Kazenin öyle bir konusu vardı diye uyarmak istedim.Konu başlığı Ankaradaki patlama,içerik başkanlık sistemi.Banlanmak derken malum konu hakkında yazarken konu değişik boyutlara geçiyor,kimse dur diyemiyor,tartışmalar çıkabiliyor,ama Munenin ,Kazenin bir görünmesiyle herkes sus pus oluyor,daha dikkatli oluyor.Konuyu nereden nereye getirmişsiniz.Bu başlık altında yazılanlar Ankarada olan patlama olmalıydı,siyasi görüşler için zaten başka konular var.
Ezberlemişsiniz bir davulla zurnayla karşıladılar lafını,ısıtıp ısıtıp onu getiriyorsunuz.Tamam benimde hoşuma gitmedi o görüntüler ama oradaki amaç farklıydı.Orada davul zurnayı çalan,evlatlarının dağdan inmesine sevinen ailelerdi,terörün bitmesini isteyen ailelerdi,zaten amaç barıştı,analar ağlamasın denilmişti.Uyulmadı başka.Neyse çıkmam lazım misafirim gelecek hazırlık yapmam lazım,yoksa yazdıkça ,okudukça kopamıyorum,bu arada size de Günaydın.eleştiriyoruz kim yaptıysa söylüyoruz . ama sebeplerini nedenlerini terördeki güvenlik sorununu ,olayların bu hale geliş nedenlerini,backroundunu sorgulamaktır çözüm.
öyle ay pislikler ayy gebersinler ayy konıyorum mu istediğiniz. kafamızı kuma gömmemizi istiyorsanız çok beklersiniz
şehit yakını akpnin davulla zurnnayla teröristleri karşıladığnı ,bir teröriste altın bile yolladığını başbakanın unutmuş. çözüm sürecine en karşı gelenin chp olduğunuda. beyni yıkanmış demekki
Mesela Almanya`da RAF, Ispanya`da ETA, Irlanda`da IRA, Kolumbia`da FARC, Filipin`de NPA, Hindistan`da CPI-Maoist, kendilerini müslüman sanan son zaman cikan terör örgütlerini saymiyorum saymiyorum ve daha niceleri ....
Ben hic birinde bir patlama veya bir suikasta, yaptiklari her eylemde, bunu biz yapmadik dediklerini ne duydum nede okudum.
Bir terör örgütü bombayi atar ve arkasindan bunu üstlenir, kurali budur. Ikaz eder, bak nerelere kadar geldik demek icin, insanlari hem öldürmek hemde korkutmak icin. Terör örgütleri insanlari korkutarak zoraki isler yaparak kendisinden söz ettirir.
Cok ilginc neden kimse bu patlamayi üstlenmiyor ? Hala acik ve net birsey yok.
Benim merak ettigim 200 kilo patlayici ile arabalar erirken, insanlar yakinlarini sadece dna ile tesbit edebilirken bombacinin parmak izinden nasil hop diye bulundugu..
Ezberlemişsiniz bir davulla zurnayla karşıladılar lafını,ısıtıp ısıtıp onu getiriyorsunuz.Tamam benimde hoşuma gitmedi o görüntüler ama oradaki amaç farklıydı.Orada davul zurnayı çalan,evlatlarının dağdan inmesine sevinen ailelerdi,terörün bitmesini isteyen ailelerdi,zaten amaç barıştı,analar ağlamasın denilmişti.Uyulmadı başka.Neyse çıkmam lazım misafirim gelecek hazırlık yapmam lazım,yoksa yazdıkça ,okudukça kopamıyorum,bu arada size de Günaydın.
derin devlet deniyor çoğu yerde okuyorum.. devletin bile haberi olmadığı devletin içinde bir devlet var. bakınız susurluk vs..
Olen terorstlerin kimligini tespit etmekte gosterdikleri ustun cabayi, 200 kilo patlayici patlamadan bulmakta gosteremiyorlar, ne hikmetse...Benim merak ettigim 200 kilo patlayici ile arabalar erirken, insanlar yakinlarini sadece dna ile tesbit edebilirken bombacinin parmak izinden nasil hop diye bulundugu..
Daha geçen gün koyulan capslerden neden bu kadar rahatsızlık duymadın ben de onu anlamadım.Ne kadar da egleeniyorsunuz.. Allah bozmasin. Espriler şakalar falan... Güzel güzel. ..
o benimde kafama takıldı.Benim merak ettigim 200 kilo patlayici ile arabalar erirken, insanlar yakinlarini sadece dna ile tesbit edebilirken bombacinin parmak izinden nasil hop diye bulundugu..
Umarım bu yazıyı bazıları, dikkatle okur.. Halen ülkenin içinde neler oluyor idrak edemeyen arkadaşlar var..Butun konuyu okudum. Soylenecek hersey soylenmis, yazilmis, cizilmis. Aslinda bana birsey kalmamis. Sonunda koca bir yuh cekmekten baska..
Bu ulkede PKK 30 senedir var. Ama bu ulke hic felakete bu kadar yakin olmamisti. 13 yilda ulkeyi ucurumun esigine getirdiler, artik ne zaman nerde bir bomba patlayacak bilmiyoruz, hala onlari aklamaya calisan bir guruh var, Hayretlerim olsun. Belli ki Turkiye dunya haritasindan yok olana dek arkasindalar..
Siyaseti suclamayacakmisiz. Cunki bu olumler kotu yonetilen siyasetin urunu degiller.. Olenlerin de, oldurenlerin de bombalanma sebebinin siyasetle ilgisi yok. Insanlar da zaten trafik kazasinda oldu, hukumet ne yapsin?Dogal afet.. Takdiri ilahi.
Bizim ulkemizde sagduyu iflas ettigine ve ulke artik birilerinin hirsi ile yonetildigine gore butun umudumuz ABDnin sagduyusu ve insafina kaldi. Nuh nebiden kalma F-16 larimiza ve daha cok da insan gucune guvenerek Suriyeye kara harekati yapma hirsimiz da cabasi. Sonucun binlerce sehit olacagini bile bile.. ABD de sagduyusunu kaybedip bu savasta taraf olursa, ya da bu harekata onay verirse vay halimize.. Binlerce askerimizin Suriye topraklarinda ileri teknoloji kullanan Rusya ve Iran tarafindan keklik gibi avlanmasi icten bile degil. Kimin umurunda? Guc gosterisine soyunmus olanlarin mi? Onlarin evladi girmeyecek ki Suriyeye..
PYD imis.. PYD sinirlarimiza cok yaklasmasin diye binlerce gencimizi sehit olmaya yollayacakmisiz. Yersen.. PYD yillardir zaten bir uctan bir uca sinirlarimizda.. Yardim ettigi Esad dersen zaten o sinirda 40 yildir o vardi, son iki senedir yok. Suriyede isyancilarin elinde bize sinir tek bir aralik kalmis, Kilis sinir kapisinda.. O da PYDnin eline gecmesin de Esad'in isyancilari ile bagimiz kopmasin diye butun savas cigirtkanligi.
PKK diye Guneydoguda tas tas ustunde birakmayanlar, dun PKKya cok kizip bu sefer Kuzey Irak'taki, dost! Barzaninin ulkesindeki Kandil'i bombalamis.. Yani yillardir PKKnin dagdaki yuvasini.. Gunaydin. Dogru adresi bulmakta aslinda zorlanmiyorsunuz demek ki kizdiginizda.. Gostermelik olsa da.. PKK yoneticilerine gozdagi vermek icin olsa da.. PKK yi yok etmedeki samimiyetinize inanmali miyiz simdi? Olsun, biz inanmasak da olur. Hala size inanan yuzde 50'niz var, di mi? Kasimda kani durduracaginiz soz verdiginiz icin sizi destekleyen, o kan hala oluk oluk akmasina ragmen bu sefer de sizi baskanlik ile odullendirecek, kandirilmaya doymayan yuzde 50 niz..
kınanma olduysa tamamdır no problem artık.Bütün başı büyükler kınadı. Gözümüz aydın. İçimize su serpildi.
Atatürke lafım yok kendisini sever saygı duyarım. Ama türkiyede Atatürk'ün izinden gittiğini söyleyip,Aydın geçinen,burnundan kıl aldırmayıp karşıdakini küçümseyen, suçlayan, cahil gören,düşüncelerini önemsemeyen, bir kesim insanın cahil diye suçladığı insanlardan daha cahilce davrandığını görüyorum ve benim dayanamadığım nokta bu.yoksa hayattaki herşey bana göre sorgulanıp tartışılabilir ve hiçbir insan ve sistem mükemmel değildir,olamaz.
bazı karşıt yorumları okuyorum,öyle mantıklı yazıyorlarki onunla karşılıklı yazışmak istiyorum.bazen yetersiz kaldığımı hissediyorum cvb vermek için, susuyorum bilen bi arkadaş cevaplasın diye.seni yorumunu iki kez okudum ne demek istemiş diye ne anladım nede yazacak cevap bulabildim.biraz birikim yap öyle gel konuya yorum yap.Agzına saglık. Atatürk'ü putlaştıranlar demokrasiden bahseder bir de. Halbuki kendileri de zerre kadar demokrat falan degiller. Aksine azınlıgın yönetimini istiyorlar. Az oya sahip CHP ülkeyi yönetsin istiyorlar komedi! CHP kendi içinde bile demokrat degil, hatta diger partiler de degil. Bari seçmeni demokrat olsaydı madem bu iddialardalar...
Bence bu insanlar kendi içlerindeki çelişkiyi görmeli ve demokrat oldukları iddiasından vazgeçmelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?