Merhaba arkadaşlar,
Ben şu an 16-6 hamileyim, Kısmet olursa 22. haftamda ayrıntılı ultrason yaptıracağım, ama eşimin işinden dolayı Kastamonu-Tosyada oturuyoruz ve burada ayrıntılı ultrason yok, bu yüzden ankarada ailemin yanında yaptırmayı düşünüyorum... Özelde yaptırmak istiyorum... Bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor yada hastane varmı, varsa fiyatları nedir... Bu konu da yardımcı olursanız çok sevinirim...
Tavsiyeniz için tşk ederim...Eyyüp Ekiciyi herkes tavsiye ediyor, ama maalesef eşimin erkek doktor takıntısı var, illa bayan doktor olacak diye tutturdu... Çok şükür diğer konularda kıskançlık yapıp beni bunaltmadığı için bu konuda illa eyüp ekici olsun diye ısrar edemiyorum... Bayan doktor tavsiyeniz olursa daha çok sevinirim....
Ah şu erkekler, benim ki de erkek doktor takıntılıydı. Taki bayan bir doktordan hayatımızın sağlık kazığını yiyene kadar. Şu an çıtını çıkarmadan paşa paşa erkek doktora gidiyoruz. Hayat tecrübesi oldu eşime. Faydası olacaksa bu konuyla ilgili bir başlık bile açmıştım ben hamileyim bölümüne.. Allah bayan erkek vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın.
Haklısın ama benim bahsettiğim başka bir şey illaki bir konuda ısrarcı olup zarar görmek benim bahsettiğim. benim durumumda birçok iyi doktor varken illaki kadın olsun diye iyi bilinen doktorlara eşim yüzünden gitmedik. Yoksa dediğim gibi kadın olsun erkek olsun öncelik vicdan sahibi olması.doktor doktor degilmi kadinda doktor erkekde doktor
haklısın, benim ayrıntılı ultasonum kurban bayramından sonra ki haftaya geliyor.... Eyüp ekiciyi çok istiyordum ama az önce fiyatını öğrendim, bizi biraz aşıyor.... fiyatı 320tl..biz en fazla 200 tl gözden çıkarmıştık, neyse biraz daha araştırsam iyi olacak:44:Ah şu erkekler, benim ki de erkek doktor takıntılıydı. Taki bayan bir doktordan hayatımızın sağlık kazığını yiyene kadar. Şu an çıtını çıkarmadan paşa paşa erkek doktora gidiyoruz. Hayat tecrübesi oldu eşime. Faydası olacaksa bu konuyla ilgili bir başlık bile açmıştım ben hamileyim bölümüne.. Allah bayan erkek vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın.
Haklısın ama benim bahsettiğim başka bir şey illaki bir konuda ısrarcı olup zarar görmek benim bahsettiğim. benim durumumda birçok iyi doktor varken illaki kadın olsun diye iyi bilinen doktorlara eşim yüzünden gitmedik. Yoksa dediğim gibi kadın olsun erkek olsun öncelik vicdan sahibi olması.
ben biraz anladim cnm eşini erkek doktor yapdigi muayeni pek sevmiyor onu bazi yerlere bakmasini kiskaniyor
biraz hak vermeli cnm
Fiyat çok uygumuş, Akropolü bir araştırayım, ben normal kontrollerimi Ankarada devlet hastanesinde teyzemin arkadaşında yaptırıyorum, ama başka şehirden ankaraya gelip gittiğim için masraflar özele gitmiş gibi oluyor, fakat ayrıntılı ultrasonu özele gitmeyi istedim ve bunun içinde 200 tl kadar gözden çıkardık...ve dediğiniz yer çok uygun geldi bana..Akropol de yaptırdım ben 150tl. Aynı hastanede doktorum da bayan, detaylı ultrasonu yapan bayan da bayan. Zaten tüm detaylı ultrasonlar uzun sürdüğü için doktor herşeyi açıklıyor. En az 40 dakika kalmıştım onu hatırlıyorum. Sanırım randevu almanız gerekiyor, detaylı için sıra olabiliyormuş her hastanede olmadığı için.
Bu hafta salı günü ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık, Akropol hastanesinde, kırk dk sürdü, Cd ve resimde verdiler, karşıda kocaman bir lcd orada bebişini izleyebiliyorsun, Eşim izin alamadığı için ankaraya gelemedi, annemle babam girdiler, izlediler... babam hayretler içinde izledi.... Allah allah bu nasıl bir şey, karnının içinden o bebek nasıl görünüyor diyeeeee annemlerin zamanında yoktu ki böyle şeyler...etraftan duyuyorlar ama bizzat görmediklerri için kızlarında görünce şaşırmaları normal tabi
Evet ben çok memnun kaldım, Tayinimiz Ankaraya çıkarsa ve ikinci hamileliğim olursa akropole gitmeyi düşünüyorum( birinciyi doğurdukta sanki hemen ikinciyi planlıyoruzDemek Akpole gittiniz. Benim ki de 40 dk civarı sürmüştü. Başta kendi incelemeişti radyolog, daha sonra herşeyi tek tek açıkladı. Ne kadar zaman geçti üzerinden, şimdi doğuma 5 hafta kaldı. Erken gelmezse tabi :)
Sizin de sağlıkla günleriniz geçer inş.
canım bende 29 mayıs hastanesinde ayrıntılı ultrason için 83 tl verdimhastane özel ve güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?