Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankarada bakıcı+yardımcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bigcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
9
0
86
44
Ankara
08-18 saatleri arasında çalışabilecek, gün içinde anneye bebek ve ev işleri(tem,zlik+yemek+ütü) konusunda yardımcı olucak sigara kulanmayan ,titiz ve sorumluluk sahibi , referans gösterebilecek bayan arıyoruz.

bir tanıdığım iş arıyordu nerede oturuyorsunuz ve ne kadar ücret düşünüyorsunuz?

Çiğdem civarında oturuyoruz. Ücret tamamen gelen kişiye bağlı, karşılıklı görüşülmesi gereken bi mevzu.

Ben size bir arkadaşımı önereceğim.Çok temiz,güvenilir ve düzgün bir bayan şuan baktığı çocuk kreşe başladığı için yeni bir iş arıyor.Tecrübeli ve güvenilir referansları var.Baktığı çocuğun ailesini de tanıyorum çok memlunlardı ,gerçekten gönül rahatlığı ile evinizi ve çocuğunuzu emanet edebilirsiniz telefon numarasını buraya yazamıyorum çünkü yazmak yasak.Özelden yazamıyorum siz bana dönerseniz sevinirim.

ben de özelden mesaj yazamıyorum maalesef,pek anlamadım zaten sitenin işleyişini.nasıl iletişime geçsek acaba?

Merhaba ismim Meltem evliyim 1yaşında 1 kızım var ondan ayrı çalışmak istemediğim için böyle bir iş arayışı içerisindeyim. Sigara kullanmıyorum.2 yıllık Üniversite mezunuyum 23 yaşındayım 2 çocuğada aynı anda bakmanın benim için bir problem olmayacağından eminim ayrıca daha önce denedim Çünkü çok seviyorum çocuklarla olmayı. Ev işlerinden anlarım. Eğer kızımla gelip sizinle çalışmamda bir sakınca görmezseniz eşinizle birlikte sizinle çalışmayı isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Back
X