- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi in vino veritas
- #1.121
bize hakaret ederken uslup deyip durdun.onlari hakaret olarak gormedin sanirim
bende burada kisileri.. tanidim.
.farkli dusunduklerim bile bana yapilan hakaretlerde beni savundular. tesekkurler onlara.insanliklarini gosterdiler.
benden alıntı yapıp lafını çarpıp rahatladın mı bilemiyorum birdostun sinirini benden mi çıkardın onuda bilemiyorum.alıntına karşılık yorumu mu yaptım görmezden geldin canın saolsun...
ha seni korumuş olanlara teşekkürü keşke kim yaptıysa onlardan alıntı alıp yapsaydın...benden değil.
şunu yazıcam ve uzatmıyacam
seninle o kadar aynı fikirdeyiz ki bunu biliyorsun ve az çok benim tarzımı da biliyorsun bir senedir üyeyim kimseyle kavgam tartışmam olmadı genelde fikir ayrılıkları yaşadığım kişilerle bile seviyemi asla bozmadım bozmam da senlede bir çok kez ve genelde hdp konusunda fikir ayrılığım olur.bunun dışında aynı kelimelri aynı yorumları bir çok kez yazmışızdır.
yalan mı yada saçma mı yada abartı mı ?doğru değil mi bütün bunlar.
ama geçen ki konu da olduğu gibi şuan da benim günahımı alıyorsun al günahımı çünkü günahım gittikçe ben rahatlıyorum..
site dışında karşılıklı hiç bir şekilde muhattap olmadık sen beni bilmez ben seni bilmem diyeceksin ki bana ne yada daha agır sözler söyle neyse içinden geçen sadece bir kaç dakika da olsa yada bütün gece bilemiyecegim sana bağlı azıcık düşün lütfen...
vicdanen ve aklen burdan alıntı alıp beni gereksiz yere suçladın ki ben zaten tepkimi vermişim bunu neden yaptın mesela bu soruyu sor kendine matmazel zaten tepki vermiş ben daha neyin tepkisini verdim sorusunu sor
mesela bunu bir kaç kez yaptım ama uslubunu hiç bozmadı de yada oky ben bu kızın çok günahını alıyorum de...
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama durup dururken suçlamak yada konuyla ilgili yorumu alıp gereksiz duruma getirmek zorunda da değil.
uzun oldu neyse sadece şunu bil bana haksızlık yapıyorsun...ve ben haksızlıga gelemiyorum...