Ankarada bayan kadın dogum dr var mı?

burcin2812

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
135
0
296
Ankara
slm arkadaşlar ankarada ıyı bayan dogum dr varmı bildiğiniz bayan dr olucak ama aydan bırıyı biliyorum gıtmedim ama hiç bugun aradım 15 gun sonraya rendevu verdıler başka ıyı bır dr varmı acaba bildiğiniz

Canım ben Aydan hocaya gidiyorum şiddetle onerırım ama cok yogun randevu saatının en erken 3 saat sonra gırebılıosun muayeneye ona rağmen gıdıyorum..

Ben hamıle kalmak ıcın tedavı gormedım. Myom vardı kendısıne gıttıgımde gebelık onerdı hamıle kal gel dedı bende hamıle kaldım gıttım. Aslında çok yogun oturup uzun uzun konusmıyosun fazla ama sana zaten soylemesı gerekenlerı soyluyo. gebelığımın rısklı olduğu ıcın ve kendısınınde uzmanlık alanı yuksek rısklı gebelık oldugu ıcın kendısını tercıh edıyorum. pozitif bı ınsan gozlerımın ıcıne bakıp gulmesı bıle bana enerjı verıo ınsallah onunla bebeğıme kavusurum.. Sen gebelık tedavısı ıcınmı gıtceksın yoksa hamılemısın

Ben hamıle kalmak ıcın tedavı gormedım. Myom vardı kendısıne gıttıgımde gebelık onerdı hamıle kal gel dedı bende hamıle kaldım gıttım. Aslında çok yogun oturup uzun uzun konusmıyosun fazla ama sana zaten soylemesı gerekenlerı soyluyo. gebelığımın rısklı olduğu ıcın ve kendısınınde uzmanlık alanı yuksek rısklı gebelık oldugu ıcın kendısını tercıh edıyorum. pozitif bı ınsan gozlerımın ıcıne bakıp gulmesı bıle bana enerjı verıo ınsallah onunla bebeğıme kavusurum.. Sen gebelık tedavısı ıcınmı gıtceksın yoksa hamılemısın

ben o hanımın bana tavrı nedeniyle asla hakkımı helal etmeyeceğim benim özürlü olan bebeğimi almak yerine cvs işlemi yapıp ben bu bebeği almam kim alırsa alsın diyecek kadar kendinden emin :oklava:

ade düzensizliği ve gebelik için gidicektim ben lokman hekime gıttım ordakı dr çok ıyı ama

burçin kesinlikle gürgan kliniğe git. şuan msjna cvp için geç kaldım mı sen nasılsın nasıl oldun gittin mi bilmiyorum ama ben yinede yazayım dedim. ank da timur gürgan var tek isim tek dr. ben geçen haft gittim. yardmcısı var aygül demirol her konuda uzmanlar özellikle kadın hast ve tüp bebekte. güzenle öneririm. geçmiş olsun. sevgiyle kal

Back
X