Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkAnkara'da bebek şekeri için malzemeleri nereden alabilirim?
Ankara'da yaşıyorum. henüz vaktim varken bebek şekerlerini kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri nereden alabileceğimi bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
Keciorende varmis cosar bebek sekerimi adı ne onlar satıyor galiba bende siparişi onlara vericem yapılmış sekli cok güzellerdi ... Bir sor istersen ! Internette bulmuştum .😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ankara'da yaşıyorum. henüz vaktim varken bebek şekerlerini kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri nereden alabileceğimi bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
En uygunu Ulusdadır. Ulus suluhanın alt katında şeker ve magnet için malzemelerin satıldığı dükkanlar var. Aynı zamanda çıkrıkçılar yokuşunda da malzemeciler var. Şeker için de suluhan ın tam karşısında halde 2-3 dükkan mevcuttu diye hatırlıyorum.