Neredeyse yaşına girecek ama emeklemiyor

Kızlar tutunup kalkıyor bugün yaptı bir kaç defa, emeklesi de poposunun üzerinde elleriyle ittirerek yapıyor artık bu böyle gider😆 sıralaması kaldı artık yakındır o da inşallah 🥰

Kızlar merhaba, annelik telaşından bayağıdır buraya giremiyorum. Başlıkta da gördüğünüz üzere neredeyse yaşına girecek oğlum emeklemiyor. Diğer her gelişim basamağı normal ama karın üstü yatırdığımda bir şeylere uzanmaya çalışıyor ama hareket edemiyor sıkılıp kendisini döndürüyor. Onun dışında biz elinden tutunca yürümeye çok fazla hevesli, kendisi bir yere mesela koltuk kenarına tutunarak biraz da olsa ayakta durabiliyor. Sıralamaya henüz başlamadı bizim destegimiz olmadan ayağa kalkamıyor yani mesela kendisi koltuk kenarına tutunup ayağa kalkamıyor ama az önce de dediğim gibi biz tutarsak ağırlığını verip kalkıyor. Aslında bir yanım bireysel farklar diyor ama bir yandan da içim rahat değil emeklesin istiyorum. Acaba bize çok fazla güveniyor kendisine mi güvenmiyor bilmiyorum var mı çevresinde böyle olan? Emeklemeden yürüyen ya da

Benim oğlumda ağustos 10 da bir yaşına girecek bendede aynı sıkıntı var canı isterse tembel biraz canım sıkıldı benimde İzmir’de Prof Dr erhan bayram var çocuk nörologu oraya görürdüm bana davranışlarının normal olduğunu söyledi birazda biz yapmışız benim bebeğim tüp bebek oldu ikizi vardı öldü karnımda sonra hamilelikte 4 ay yattım çok el bebek gül bebek üstüne titredik doktor sürekli yere atmamızı söyledi çabalaması için biz sürekli kucakta kucak yaptık çocuğu bıraksak oturuyor yeni bıraktık oturuyor düşünün . Bol bol deniz ve e vitamini alsın dedi bakalım baya farketti iki haftada

Benim oğlumda ağustos 10 da bir yaşına girecek bendede aynı sıkıntı var canı isterse tembel biraz canım sıkıldı benimde İzmir’de Prof Dr erhan bayram var çocuk nörologu oraya görürdüm bana davranışlarının normal olduğunu söyledi birazda biz yapmışız benim bebeğim tüp bebek oldu ikizi vardı öldü karnımda sonra hamilelikte 4 ay yattım çok el bebek gül bebek üstüne titredik doktor sürekli yere atmamızı söyledi çabalaması için biz sürekli kucakta kucak yaptık çocuğu bıraksak oturuyor yeni bıraktık oturuyor düşünün . Bol bol deniz ve e vitamini alsın dedi bakalım baya farketti iki haftada
D vitamini

Teşekkür ederim canım benim oğlum poposunun üzerinde ilerlemeye ve tek elden tutarak yürümeye başladı inşallah yakındır kendi başına yürümesi de

Back
X