Tesekkür ederim öncelikle.. Ben sezeryan yapmak zorunda kaldim , önce sunni sanci ve epiduralle basladik sevgi hastanesi ama o zamanlar fatih üni hastanasinde bestepe de calisiyordu benim dogumum icin özel gelmisti hastaneye dogumdan önce oglumu hissetmesem bir süre hemen arardim ya beni bir sekilde sakinlestirir ya da cik gel derdi hastaneye kendi de evde olsa bile cikip gelirdi ultrasonla bakmak icin dedigim gibi normal dogum icin sunni sanci verdi günüm gecmisti ama oglum kanala girmedi bir türlu acilma da oldugu halde sonra keseyi patlatti belki suyla girer kafasi kanala diyeyine olmadi sonra yanima geldi sezeryan olmam gerektigini söyledi cok üzüldüm ama sonucta dogum aninda görüldü ki kordon dolanmasi o yüzden dogum kanalina giremiyormus yavrum , sonucta saglikla aldim oglumu kucagima cok sükür. Ben yatarken de geceleri cikip kisacik ta olsa bana bakmaya gelmisti nasil sagligim diye , adim sevinc bu arada oglumun ki de can , cok uzun zaman gecti hatirlar mi bilmiyorum. Ama bana verdigi destek cok degerli idi o zaman benim icin bende hakki coktur yani hatirlamasa bile sevgilerimi iletirsen cok sevinirim