ankarada belgin polatı duyan tanıyan varmı?

Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Rica etsem Belgin Hanımın muayene ve doğum ücreti hakkında bilgi verebilirmisin?

Arkadaşlar bende su an gebeyım ve belgın hanıma gıdıyorum. Sizlerin önceki deneyimlerinizi alabilir miyim bu konuyla ilgili doğumunuz nasıldı, belgın hanımın yaklasımını ve cerrahısını begendınız mı? Dogumunuzu nerde yaptınız? Paylasabılırsenız deneyimlerinizi cok sevınırım. Gorusmek uzere tesekkurler simdıden :)

Benim 12 yil önce oglumun dogumunu yaptirmisti , harika bir insan ve cok iyi bir doktor. Ben su anda Almanya da yasiyorum eger bana hangi hastanede calistigini ya da kendisine nasil ulasabilecegimi yazarsaniz cok sevinirim. Ikinci soyadi Ayan di sanirim ???

Hastasi olan arkadaslar oglumun adi Can bana o zamanlar kizimi ogluna verecegim benimki üc yas büyük ama olsun diye espiri yapardi cok merak ediyorum acaba hatirlar mi beni? Hamileligimi esim olmadan gecirmistim ve bana verdigi manevi destegi asla unutamam. Lütfen kendisine onu cok büyük bir minnetle hatirladigimi iletir misiniz? Acaip mutlu olurum. . Ne olur bana da yazin burdan merak ediyorum beni hatirlar mi diye...

Canım bende su an kendisine gidiyorum, daha önce hangi hastanede doğum yaptınız Belgin hanımla bilmiyorum, önceden Zekai tahirde çalışıyormuş sanırım şu an özel muayenehanesi var Karum tarafında. Muayenehanesi 0 312 427 89 89. Cebini burdan yazmayayaım. Adını söylersen sorarım bende. Biraz paylaşır mısın doğumun nasıl oldu, normal mi sezeryan mı? Hakkında çok fazla yorum bulamadım ben çok sevdim, çok ilgili ve rahatlatıcı bir doktor ancak doğum yapan bir insan olarak senden dinlemek isterim, deneyim, yaklaşım ve cerrahi açısından ne düşündüğünü bilmek isterim canım?

Tesekkür ederim öncelikle.. Ben sezeryan yapmak zorunda kaldim , önce sunni sanci ve epiduralle basladik sevgi hastanesi ama o zamanlar fatih üni hastanasinde bestepe de calisiyordu benim dogumum icin özel gelmisti hastaneye dogumdan önce oglumu hissetmesem bir süre hemen arardim ya beni bir sekilde sakinlestirir ya da cik gel derdi hastaneye kendi de evde olsa bile cikip gelirdi ultrasonla bakmak icin dedigim gibi normal dogum icin sunni sanci verdi günüm gecmisti ama oglum kanala girmedi bir türlu acilma da oldugu halde sonra keseyi patlatti belki suyla girer kafasi kanala diyeyine olmadi sonra yanima geldi sezeryan olmam gerektigini söyledi cok üzüldüm ama sonucta dogum aninda görüldü ki kordon dolanmasi o yüzden dogum kanalina giremiyormus yavrum , sonucta saglikla aldim oglumu kucagima cok sükür. Ben yatarken de geceleri cikip kisacik ta olsa bana bakmaya gelmisti nasil sagligim diye , adim sevinc bu arada oglumun ki de can , cok uzun zaman gecti hatirlar mi bilmiyorum. Ama bana verdigi destek cok degerli idi o zaman benim icin bende hakki coktur yani hatirlamasa bile sevgilerimi iletirsen cok sevinirim

Bende çok sevdim kendisini... Öyle samimi bir tavrı var ki... Ben internnetn buldum kendisini ama çok ilgilendi ve gerçekten rahatlatan ve güven veren bir yapısı var. Çok tedirgin bir yapıya sahibim ben ama Belgin hanım beni gerçekten rahatlatıyor. Bir anda güven duyabilmem çok şaşırtıcıydı ama öyle de oldu :))) Bizimle de tam 1 saat görüştü anlattıb bebeğimiz diyor sahipleniyor çok hoşuma gidiyor bu tavırları. Demek ki sizden öğrendiğim kadarıyla aynı şefkat ve desteğini doğumda da veriyor :))) Çok sevindim bende size ayrıca teşekkür ederim.

Bende geçen sene Belgin Hanımda doğum yaptım.Zekai Tahir'in yeni doğan doktoru ve bir hemşiresi tavsiye etmişlerdi.İkisi de en iyisinin Belgin Hanım olduğunu söylemişlerdi.En iyisimi bilmiyorum ama iyi bir doktor gerçekten.Bende doğum başlamayınca sezeryan olmak zorunda kaldım, normal doğum konusunda çok ısrarcıydım ama kendisi bana hep yol gösterdi çok yardımcı oldu.İnsan o durumda çok sağlıklı düşünemiyor, şimdi iyiki normal doğum için ısrar etmemişim diyorum.Ameliyatım Allaha şükür çok iyi geçti.Doğum sonrası bir sorun yaşamadım.Dikiş izim harika.Nerdeyse belli bile değil.Ben son aylarımda gittim kendisine ve doğumumu HRS de yaptık.İkinci doğumumda inşallah yine kapısını çalacağım Belgin Hanımın ama HRS için aynı şeyi söyleyemem.Bu HRS konusunu detaylı yazmak istiyorum aslında ama bebekten bir türlü fırsat bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…