ankarada ben aldıran var mı?

zsnn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
4.007
3.234
723
arkadaşlar ankara da devlet hastanesinde yada özelde ben aldıran var mı? memnun kaldınız mı? internette çok araştırdım ama bulamadım. yardımcı olurmusunuz??

ben kızılayda mıthatpasanın orda bır ozel hastane vardı adını unuttum sımdı orda et benımı aldırdım cıldıye doktoru aldı ama plastık cerrahta gormustu benımı, bes dk lık bır ıslemdı ve suan ne ız var ne de yenılenme gıbı bır durum. bıldıgın 2 cm et parcası vardı aldırmadan once hemde genıtale cok yakın bır yerdeydı bacak aramda..

arkadaşlar ankara da devlet hastanesinde yada özelde ben aldıran var mı? memnun kaldınız mı? internette çok araştırdım ama bulamadım. yardımcı olurmusunuz??

ben aldırdım "ben".
erzurum da atatürk üniversitesinde bir plastik cerrah aldı.
herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
alınan benler patolojiye gitti ve temiz çıktı.
geçmiş olsun.
önce cildiyeye gdin alınıp alınmayacağına cildiye hekimi karar versin.

ben kızılayda mıthatpasanın orda bır ozel hastane vardı adını unuttum sımdı orda et benımı aldırdım cıldıye doktoru aldı ama plastık cerrahta gormustu benımı, bes dk lık bır ıslemdı ve suan ne ız var ne de yenılenme gıbı bır durum. bıldıgın 2 cm et parcası vardı aldırmadan once hemde genıtale cok yakın bır yerdeydı bacak aramda..

geçmiş olsun ne güzel kurtulmuşsunuz. çağ hastanesi galiba bahsettiğiniz.bi araştırayım bende.

ben aldırdım "ben".
erzurum da atatürk üniversitesinde bir plastik cerrah aldı.
herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
alınan benler patolojiye gitti ve temiz çıktı.
geçmiş olsun.
önce cildiyeye gdin alınıp alınmayacağına cildiye hekimi karar versin.

geçmiş olsun. birde patoloji derdi var.ne güzel bişey çıkmamış. bende çalıştığım ve zor izin aldığım için direkt plastik cerraha görünmeyi düşünüyodum ama.kafam karıştı şimdi:)

dışkapı ssk da görmüştüm aldıranları estetik cerrahi yapıodu ameliyatları...

aslında aklımda orası var.hemde ücretsiz tabi ama doktorlarla ilgili hiç bir bilgim yok.acaba iz kalır mı? önemserler mi? kafam karışık. önerebileceğiniz bir doktor var mı orda acaba.

ahh evet orası :KK70: :KK70: ankaradan ayrılalı neredeyse 6 yıl olduda , unuttum adını :KK70:
bu arada benım benımı kateter tarzı bır aletle yaktı doktor, dıkıs falan atılmadı, daha ufak caplı olanları dondurucu sprey ıle donduruyorlar kendısı kopuyor benın zaten...

geçmiş olsun. birde patoloji derdi var.ne güzel bişey çıkmamış. bende çalıştığım ve zor izin aldığım için direkt plastik cerraha görünmeyi düşünüyodum ama.kafam karıştı şimdi:)
Önce cildiyeye gidin. Zaten o alınmalı ya da alınmamalı diyerek sizi yönlendiriyor.

Başkent hastanesinde aldırmıştı ablam, dondurmuştu doktor sonra kendiliğinden düşecek demişti. Düştü ama yenileri çıktı tekrar.

Başkent hastanesinde aldırmıştı ablam, dondurmuştu doktor sonra kendiliğinden düşecek demişti. Düştü ama yenileri çıktı tekrar.

benimki et beni değil. kabarık bir kaç tane ben. yeniden çıkar mı acaba?

Back
X