- Emoji Skoru
- 81
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi merveeeslm
Merhaba. Ben 3 senelik evliyim bekarken her ay adet olurdum duzenli dusensiz ama her ay görürdüm. Evlenmeden önceki ay adet oldum evlenddigim ay kesildi korunmamistik haamileyim sandim dr ya gittim ama gebelik yok pcos oldugumu soyledi gebelik zor dedi bizde direk tedaaviye basladik rahim filmi smear kan testim herseyim temizdi esimin sper testi de 2 kez ilaçla yumurta uyarısıya deneme 3 kez asılama oldum 3. Asılamamda pozitif sonuc aldim ama kimyasal düşükle sonuclandi grcen sene kasım ayında. Ocak ilk haftası adet oldum kimyadaldan 40 45 gun sonra 10 gun sürdü ama hergun 2 3 damla leke seklinde ocaktan itibaren adet olmadım bu ay kan verdim gebelik yok 1 hafta tarlusal ictim bugun tarlusal biteli 13. Gunüm ama hala adetim sökmedi. Yine test yaptim gebelik yok. Belirtim var olurum birkac haftaya gibi. Kimyasaldan sonra d vitaminim demir eksikligim yerlerdeydi troitim ve prolaktin degerim yukselmisti 2 aydir onun ilaclarini kullaniyorum insulin direncide yuksekti malesef. Troit ilacini duzenli kullanirsaam prolaktin ve insulinde kendi degerine duser dedi doktorum 167 boy 66 kiloyum gunde 1 kase corbada yesem 1 gun hicbirseyde yemesem kilo veremiyorum 1 bardak su icsem 1. Kilo aliyorum. Bu aydan sonra Ankarada iyi bir doktor ariyorum tüp bebekten önce bir iki deneme asılama yaptırmak istiyorum tekrardan veya baska turlu tedavi varsa onlari degerlendirmek istiyorum o zamanda olmazsa tüp bebek yaptirmak istiyorum ama bunu güvenebilecegim beni rahatlatabilecek bir doktorla yapmak istiyorum. Bana ankara da önerebileceginiz bir doktor varmı maliyet olaraka ta orta yollu bir hastahane arayisindayim