Ankarada bildiginiz bi kadin dogumcu tavsiye edermisiniz

mrymmrym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
427
160
53
Arkadaslar ankarayi hic bilmiyorum devlette veya ozelde anlayisli bi doktor varsa bildiginiz soylermisiniz ben yapi olarak cekingen bi insanim boyle dwrdimi rahatca anlatabilecegim biri olsun umraim yardinci olabilirsiniz

Selam mrymmrym,
Özelde benim gittiğim çokta memnun olduğum bir doktor var. Anadolu Meydanında ilk muayenesi de hem tanışma hem memnuniyet hem de ilk kontrol adına ücretsiz diye biliyorum. Doktorun adı Uğur Hamurcu sitesi falan da var istersen arayarak bilgi alabilir, randevu oluşturabilirsin.

Tesekkur ederim mavinda

Arkadaslar ankarayi hic bilmiyorum devlette veya ozelde anlayisli bi doktor varsa bildiginiz soylermisiniz ben yapi olarak cekingen bi insanim boyle dwrdimi rahatca anlatabilecegim biri olsun umraim yardinci olabilirsiniz
Liv hospitalda Dr. Başak Hanım ı tavsiye ederim. Anlayışlı , ne zaman soru sorsam hemen cevaplayan, her kontrolde gebeliğin o aşamasında neler olabileceğini bir sonraki kontrolde neler olacağını sen sormadan ak tarıyor.

Ben burdan hastalarına sorarak araştırarak kendisi ile devam etmeye karar verdim. Tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.

Liv hospital da Sevtap Hamdemir Kılıç da çok iyi

Arkadaslar muayene ucretleri ne kadar bilginiz varmi cunku bu aralar maddi sikintidayiz gucumuz yetmeyebilir

Be sevtap handemir kılıç hanım ın özel muayenehanesine gitmiştim geçen sene ağustos ayında 250 tl idi. Sıkıntılı bi hamilelik geçirdim kendisi riskli gebelik doçenti. Etlik Lokman hekim hastanesi elif terzi ye de gittim , geçen sene temmuzdu sanırım o da çok iyi bi dr. Hatta ankara da iyi doğum dr.u diye yazdığında karşınıza en çok çıkacak dr.isimlerinden biri. Muayene ücreti o zaman 70 tl civarıydı. Ama çok yoğun bi dr.kalabalık bi hastane.
Fiyatlar pek güncel değil ama yinede bi fikir verir sanırım.

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…