• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da bildiğiniz iyi bir boşunma avukatı var mı?

mucar1988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
2.437
124
123
Ankara
Kızlar 10 aylık evliyim ama artık olmuyor yapamıyorum.Boşanmak istiyorum.

Hayır fevri bir karar değil,çok detay yazmadım çünkü nereden başlayacağımı,hangisini anlatacağımı bilemedim hem ruhen hem bedenen tükendim artık :(

Hayır fevri bir karar değil,çok detay yazmadım çünkü nereden başlayacağımı,hangisini anlatacağımı bilemedim hem ruhen hem bedenen tükendim artık :(

anladım yuva dagıtmak zor kurmak kolay der buyuklerımız sağolsunlar .... Ama bazen olmadımı olmuyor anlıyorum sizi kendinizi bu kadar heba etmeyin tükenecek dereceye gelındıyse soylenecek söz yok demektır

anladım yuva dagıtmak zor kurmak kolay der buyuklerımız sağolsunlar .... Ama bazen olmadımı olmuyor anlıyorum sizi kendinizi bu kadar heba etmeyin tükenecek dereceye gelındıyse soylenecek söz yok demektır

evet maalesef artık sözün bittiği yerdeyim.Kendime kızıyorum henüz 25 yaşındayım ve hayatımı mahfettim evlenerek.Ama zararın neresinden dönersem kardır diye düşünüyorum ondan ayrılmak bana çok iyi gelecek buna eminim ama aileme nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum şu an.

ailenin aydın görüşlü olması cok onemlı bu konuda aslında tutucu kesım bır aıleyse eger dul damgasını vururlar herseye kulp bulurlar yagmurdan kacarken doluya tutulur ınsan ıyı dusunmek lazım :44:

Kararınızı vermişsiniz, beyninizde bitirmişsiniz anlaşılan.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

2 ay daha bekleyip anlaşmalı boşansanız daha kolay olur.
Çekişmeli dava daha uzun daha zor...

yorumlarınız için hepinize çok çok ama çok teşekkür ediyorum umarım herşey yoluna girer hayırlısı olur Adminin bu konuyu kapatmasını rica ediyorum.

Back
X