Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankarada da iyi doktorlar var elbette ama hastalarına ulaşmak zor galiba. Ankarada burun estetiği düşünüyorsan Muhammet Dilber gelecek Ankaraya bi araştır düşünürsen konuşuruz:))Arkadaşlar,
İyi doktorlar hep İstanbulda mı toplanmış? Tüm araştırmalarım sonucu bunu görüyorum üzülüyorumBildiğiniz Ankara'da botoksla/dolguyla burun estetiği yapan doktor var mı?
Teşekkürler şimdiden
cevabın için tesekkur ederim:) ama benim botoksla düzeltilebilcek küçük bi sorunum var. bu işlemi de Ankara da yapan birini bulamadım. Bahsettiğiniz kişi bu işlemi yapıyor mu?
Arkadaşlar,
İyi doktorlar hep İstanbulda mı toplanmış? Tüm araştırmalarım sonucu bunu görüyorum üzülüyorumBildiğiniz Ankara'da botoksla/dolguyla burun estetiği yapan doktor var mı?
Teşekkürler şimdiden
gata aslan yurekli
yada erol koç
ali bey de varlar soyadını anımsayamıyorum..
Arkadaşlar,
Teşekkürler şimdiden
Merhaba öncelikle
cuma günü için Ankara ünüversitesi dikimevinde bulunan
plastık cerrah ana bılım dalı üyesi prf Dr zeki can beyden burnum ıcın randevu aldım
zeki hoca botoks ve dolguda yapıyor benım bıldıgım kadar bılgınıze
Bu arada ben 2 yillik yaptrdim bi tane dolgu bana yettiKimse resim paylasmamis konuyla ilgili ama bayanlar bende ankarada Dr. Mehmet Akgüne burun dolgusu yaptirdim 1 ay oldu hemen hemen ve degisimimi size sadece resmimi gostermek istiyorum . Burunlari duzelmeyenlerde olmus olabilir belki ama bayanlar bunun sebebi sudur 2 tane dolguyla duzelebilcek bi burna 1 tane dolgu yaptirilirsa ucuz olsun diye tabiki olmasi gerektigi gibi olmaz
canım keşke bunlar hakkında birazcık daha ayrıntı verseenn![]()
Dr Ekrem Civaş dermatolog plastik cerrah Muhitdin Eski ile aynı muayenehanede. Muhitdin hocaya ameliyat olana kadar burun sırtındaki çıkıntıyı dolguyla halledelim demişti ama ben köklü çözüm istediğim için yaptırmadım. Yaptığını biliyorum burun ucu kaldırma ve diğerlerini.FDA onaylı cihaz ve ürünler kullanılıyor muayenehanede. el becerileri iyi doktorlarlar.bilgileri linkte.cevabın için tesekkur ederim:) ama benim botoksla düzeltilebilcek küçük bi sorunum var. bu işlemi de Ankara da yapan birini bulamadım. Bahsettiğiniz kişi bu işlemi yapıyor mu?
harikaaaaaaaaa olmuşKimse resim paylasmamis konuyla ilgili ama bayanlar bende ankarada Dr. Mehmet Akgüne burun dolgusu yaptirdim 1 ay oldu hemen hemen ve degisimimi size sadece resmimi gostermek istiyorum . Burunlari duzelmeyenlerde olmus olabilir belki ama bayanlar bunun sebebi sudur 2 tane dolguyla duzelebilcek bi burna 1 tane dolgu yaptirilirsa ucuz olsun diye tabiki olmasi gerektigi gibi olmaz