Hiç mi erimedi 6 aydır?? Bir formül bulacağız, elbet.. Benim boş bir anıma geldi, genelde bu kadar saftorik davranmam.. Bir arkadaşım İstanbul'da Seyfi Beye yaptırmıştı ve süper olmuştu.. Ben de bir süredir cilt bakımına gittiğim üstelik iyi doktor diye bu sitede reklamı yapılan bir kadına gittim.. İşlemden önce 3 kere sordum. ''Eğer beğenmezsem, hemen giderme şansımız olur mu? diye, yanındaki yardımcıları da şahit.. İşlemden sonra beğenmediğimi hatta feci olduğumu söyledim.15 gün bekleyin dedi.. Ona da peki dedim..15 gün sonra gittiğimde ise ''beğeneceğimden çok emin olduğu için öyle söylediğini ve indiremeyeceğini'' söyledi.. Adalet, Maliye ve Sağlık Bakanlığı nezdinde şikayete girecekken araya sevdiğim insanları soktu.. Yalan olduktan sonra ?? Hala elim kalbimde, şuna iyi bir ceza kessem diye de düşünmüyor değilim..
Estetiğe gelince her ameliyatın bir riski mutlaka var, hatasız ameliyat yaptığına inandığım bir doktor bile aynı şeyi söylüyor.. Fotografla da gösterse fotomontaj mı değil mi bilme şansımız yok, eğer yaptıran yakın çevre değilse..
Amerikan sitelerinde okuduğum kadarıyla problemsiz indirttenler de olmuş ama çukurluklar oluşma riski de var.. 6 aydaki fark nedir?? Çok mu minimal ??