R Ruse Alaz Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Haziran 2009 Mesajlar 18 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 11 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruse Alaz #1 Ankara'da botoks yaptırmak istiyorum, ama hangi doktora gideceğimi bilemiyorum. Bana önerebileceğiniz biri var mı acaba?
Ankara'da botoks yaptırmak istiyorum, ama hangi doktora gideceğimi bilemiyorum. Bana önerebileceğiniz biri var mı acaba?
E enunal Guru Kayıtlı Üye Katılım 29 Kasım 2009 Mesajlar 71 Emoji Skoru 1 Puanlar 286 Yer Ankara 14 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruse Alaz #2 Nebil Bozdoğan'ı öneririm, ücret de çok uygun.
Teknolog ŞÜPHECİİ..... Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2008 Mesajlar 7.737 Emoji Skoru 19 Puanlar 683 Yer Ankara 26 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruse Alaz #3 bende araştırıyorum canım bulursna haber ver.. bend ekonu açmıştım ama yazan pek yok.. nebil beyide araştırdım pek başarılı bulmadım kendisini...
bende araştırıyorum canım bulursna haber ver.. bend ekonu açmıştım ama yazan pek yok.. nebil beyide araştırdım pek başarılı bulmadım kendisini...