• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ankara'da bu iin piri?

jansett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
34
0
86
38
Batman
arkadaşlar ankara da gelinlik dikiminde önerebileceğiniz kimler var birde gelinlik dikimi ort ne kadarlık bir maliyeti var?

ben ankarada diktiriyorum and çarşısında zeyno gelinlik var işlerini ustalıkla yapıyorlar çalışanların hepsi olgunlaşma enst. mezunu... işlerini gerçekten önemsiyorlar ki bilirsiniz belki 209 gelin olayı varya onların gelinliklerini de onlar dikiyorlar.... fiyatları isteğine göre değişiyor fransız güpürü istersen fiyat 300-400 lira oynuyor mesela benimki normal olsaydı yani yerli güpür 800 e geliyodu fransız güpürü istedim daha hoş olduğu için 1200 e dikiyolar tabi duvak çiçek kese yani her şey dahil... ama eğer diktirmeyi düşünüyorsan 1 aydan az zamanda dikebileceklerini zannetmiyorum...en az 1 aya ihtiyacın olacak...

kizilayda 3 4 katli gelinlikciler var ben esengül gelinlikde kendi gelinligimi diktirmistim ve cok güzel yapiyorlar tam 1 haftada dikmislerdi benimkini

kızlar ben anafartalar carsısından dıktırdım bır haftada dıktıler bır provada aldım 950 dıktıler

Back
X