Eshabil beyin ismi çok geçiyor ankarada isterseniz ona olan birilerini bulun
Eshabil beyin ismi çok geçiyor ankarada isterseniz ona olan birilerini bulun
Op.Dr. Cevdet Murat AKAGÜN var , kendisi burun ameliyat ve estetik cerrahisinde 10 numara diyebilirim . Çok başarılı ,ameliyatından çok memnun kaldım kısa sürede iyileşti ve çok güzel oldu . Kesinlikle tavsiye ederim
Op.Dr. Cevdet Murat AKAGÜN var , kendisi burun ameliyat ve estetik cerrahisinde 10 numara diyebilirim . Çok başarılı ,ameliyatından çok memnun kaldım kısa sürede iyileşti ve çok güzel oldu . Kesinlikle tavsiye ederim
Facebook ta op.Dr. Cevdet murat akagün sitesi var ordan kendisini ve yaptığı ameliyatları görebilirsin ,ben de ordan inceledim yanına gittim . Özel işyeri var ,adresi yazıyo telefon filan da var . Fotograflar sitede var .Canım hangi hastanede ne kadara yaptırdın öncesi sonrası fotoğrafı var mı atar mısın
Facebook ta op.Dr. Cevdet murat akagün sitesi var ordan kendisini ve yaptığı ameliyatları görebilirsin ,ben de ordan inceledim yanına gittim . Özel işyeri var ,adresi yazıyo telefon filan da var . Fotograflar sitede var .
Benim ameliyatım biraz zordu ondan azcık pahalı oldu 13 bin verdim ben , daha önce de başkasına olmuştum çok kötü oldu bu ikinci oldu şimdi memnunum .sonraki halim bu :)Tamam canım sağol
Eki Görüntüle 1851013
Benim ameliyatım biraz zordu ondan azcık pahalı oldu 13 bin verdim ben , daha önce de başkasına olmuştum çok kötü oldu bu ikinci oldu şimdi memnunum .sonraki halim bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?