canım ben de 2 ameliyat geçirmeden önce tıpa tıp aynı senin durumundaydım. Ankarada hiç araştırmadan, devlet hastanesinde ilk ameliyat olman lazım diyen doktora ameliyat oldum, kbbciydi. Estetik ister misin diye kendileri sordular ben de tabi ki evet dedim. Eğrilikten dolayı sinüzitim hiç geçmiyordu, sürekli baş ağrıları. Ameliyattan sonra büyük ölçüde düzeldi şöyle ki, estetik olarak çok hoşuma gitmişti, bir süreliğine akıntı baş ağrısı gibi şikayetlerim de geçti. Eskisine nazaran çok çok mutluydum ama burnumun eğriliğini tam gidermemişler,dışardan da barizdi, sola doğru komple yatık duruyordu ve zamanla burnum yine tıkanmaya başladı ve aynı sorunlar tekrar çıktı. Doktoruma durumu söyledim, kesinlikle çok güzel nefes yolun da açık dedi. Ama ben ikna olmadım, en başta nefes tıkanıklığı insanın tüm hayatını etkileyen bir şey. Bu kez İbni Sinaya giderek kbbde muayene oldum. Devlette muayene edenler hep asistan doktorlar, ordaki doktor da bakınca gayet güzel bu eğikliği kafaya takıyorsan git plastik cerrahide ameliyat ol dedi. Ben de bunun üzerine yaptığım araştırmalar sonucu gazi üni. plastik cerrahiye gittim, önce asistanlar muayene etti ve beni haklı buldular, ama ben ameliyatıma araştırdığım uzman doktorun girmesini istiyordum, biraz zoraki gidip yanına konuştum, asistan hanımı tekrar çağırıp benimle konuşup bir güzel ikna ettiler. Sanıyorum ki o gircek ameliyata ve basit bir operasyon olacak, burun ucum zaten güzel sadece eğiklik düzelecek sanıyorum. Sağolsun asistan hanım ameliyata girmiş ve burnumu mahvetmiş. Eğikliği gidermek bi yana dursun, şeklini iyice bozmuş. Bu moral bozukluğuyla 5 aydır 3. ameliyatım için bekliyorum şimdi

( ve sürekli araştırıyorum. hem doktor hem hastane her şeyi araştırdım ve sana tavsiyem lütfen asistan doktorlara ameliyat olma, ibsi sinaya gidersen onlar muayene edecek ve ben kesinlikle güvenmiyorum. Bu işin uzmanı bir hoca bulman şart, benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem, şimdiki aklım olsa para biriktirip gider özelde olurdum.