Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar özellikle ankara :) yarın nebil ve ketene beyle liposakşin icin görüşmem var liütfen bana dua edin amelyattan korkmuyorum ama fiyatlardan cok korkuyorum :)) yarın akşam yazarım görüşmelerimi...
bn nebil bozdogana oldum 1 yıl önce.. malesef bende memnun değilim
çok iyi araştır arkadaşım,inşallah istedigin gibi bi burnun olur
Ben de ameliyat oldum ama doktor ismi vermeyi etik bulmadığım için yazmadım. Ameliyat olmadan önce ne istediğinizi netleştirmeniz gerekiyor kesinlikle. Risksiz ameliyat yoktur. Bu yüzden tıpta "No operation no problem" diye bir deyim vardır. Serdar Öztürk'ün sekreteri mi, eşi mi, dostu mu; orasını bilemeyeceğim artık ama çok abartılı bir reklam yapmış. İnsanları aşırı beklenti içine soktuğunun farkında değil. Gerçi bu bölümde Malatyalı doktorun reklamının yanında sade suya tirit kalır ama doğru değil.
sedda ben de nebil bozdoğan ı düşünüyorum neden memnun kalmadın,yani istediğin gibi olmadı mı?bilmiyorumkismile
canım nebil bey başarılı bir doktor. burdan memnun olan arkadaşlar var ama malesef ben onlardan değilim
burnum gerçekten istemedigim şekilde olduyamuk yumuk girintili çıkıntılı bi şekil aldı
umarım sizin istediğiniz gibi olur iyi araştırın derim
canım nebil bey başarılı bir doktor. burdan memnun olan arkadaşlar var ama malesef ben onlardan değilim
burnum gerçekten istemedigim şekilde olduyamuk yumuk girintili çıkıntılı bi şekil aldı
umarım sizin istediğiniz gibi olur iyi araştırın derim[/QUOTE
Canım bende forumdaki tavsiyelerden karar vermiştim bütün yorumlar olumluydu seni okuyunca sormak istedim,iyi araştırmak lazım dediğin gibi,peki tekrar görüştün mü kendisiyle revizyon düşünmüyor musun?
ben tunç bey e ameliyat oldum, ameliyat olalı 2 ay oldu ve memnunum... doğal olsun istemiştim öyle de oldu albümümde resimlerim var eklerseniz bakabilirsiniz
Ben dün Ankara'da septorinoplasti oldum, şimdilik iiyim ama ortaya nasıl bişey çıktı bilmiyorum, memnun kalırsam kesinlikle söyleyeceğim, doktorum çok iyiydi, biraz araştır istersen, çok da uyguna yapıyorlar, ameliyat ekibi süperdi, daha önce doktoruma ameliyat olan bir kişi gördüm o çok memnundu o da hem deviasyon hem estetik yaptırmıştı, zaten onu görünce karar verdim, doktorumun öncesi sonrası albümündeki resimleri de çok beğendim, çok gerçekçi bir doktor, insanları hayaller dünyasına garkedip sonra hayal kırıklığı yaşamamaları için ameliyatın iyi kötü tüm yönlerini realist bir şekilde anlatıyor bu bakımdan kesinlikle tavsiye ederim. Ama dediğim gibi ameliyatım henüz çokkkk yeni, şu tamponlar (tamponlar yarın çıkıyor) ve atel (atel de haftaya cuma çıkacak) bir çıksın ondan sonra ayrıntılı bilgi verebilirim.
umarım sizin istediğiniz gibi olur iyi araştırın derim
umarım sizin istediğiniz gibi olur iyi araştırın derim[/QUOTE
Canım bende forumdaki tavsiyelerden karar vermiştim bütün yorumlar olumluydu seni okuyunca sormak istedim,iyi araştırmak lazım dediğin gibi,peki tekrar görüştün mü kendisiyle revizyon düşünmüyor musun?
canım bende hep memnun hastalarını gördüm benim burnum çok kemerliydi kemeri filan gitti ama önden hala aynı
revizyon düşünüyorum ama antalyada yaşadığım için yazı beklemeliyim
ben tunç bey e ameliyat oldum, ameliyat olalı 2 ay oldu ve memnunum... doğal olsun istemiştim öyle de oldu albümümde resimlerim var eklerseniz bakabilirsiniz
evet canım vardı kemerde vardı ucu aşırı düşüktü kemer ve düşüklük gitti çok şükür ama eğrilik kaldı
Çok güzel olmuş canım yüzüne yakışmış, eski hali benimkine benziyor biraz daha kemerli benim,senin tasarımından daha güzel yapmış doktorun.