Bende Serdar baser Mesut Kaya teyfik sözeni düşünüyorumKızlar merhaba Ankara'da onerebileceginiz bir doktor var mı? Bütçem sınırlı uçuk rakamlari karşılayamazOrhan aydın düşünüyorum ama o da çok arttırdı sanırım şimdiden teşekkürler
Aynı durumdayım :)Kbb mi plastik mi hep aradayım
Ücretlerini sordunuz mu ? Mesut kaya yi çok duydumBende Serdar baser Mesut Kaya teyfik sözeni düşünüyorum
Merhaba,Kızlar merhaba Ankara'da onerebileceginiz bir doktor var mı? Bütçem sınırlı uçuk rakamlari karşılayamazOrhan aydın düşünüyorum ama o da çok arttırdı sanırım şimdiden teşekkürler
Sanki özmen kara iyi gibi bende düşünüyorum en aklıma yatan isim şimdilik ozmen hocaKızlar merhaba Ankara'da onerebileceginiz bir doktor var mı? Bütçem sınırlı uçuk rakamlari karşılayamazOrhan aydın düşünüyorum ama o da çok arttırdı sanırım şimdiden teşekkürler
Özmen kara için pek iyi şeyler okumamıştımSanki özmen kara iyi gibi bende düşünüyorum en aklıma yatan isim şimdilik ozmen hoca
Aslında gazi de iyi yapan doktorlar varmış hem fiyat olarak da uygun
Kim o doktorlar isim alabilir miyimMerhaba,
Ankara’da tanıdığım bir dr yok henüz ama, Ankara’ya gelip muayene ve ameliyat yapan bildiğim bir kaç dr var. İşinde gayet başarılılar, ne tarz burun istiyorsunuz o önemli. Ben ve çevremde bir kaç arkadaş burun estetiği yaptırdık memnun kaldık.
Gazide kemal findikcioglunu duymuştumÖzmen kara için pek iyi şeyler okumamıştımgazide kimler var acaba bildik
Kime oldunuzMerhaba,
Ankara’da tanıdığım bir dr yok henüz ama, Ankara’ya gelip muayene ve ameliyat yapan bildiğim bir kaç dr var. İşinde gayet başarılılar, ne tarz burun istiyorsunuz o önemli. Ben ve çevremde bir kaç arkadaş burun estetiği yaptırdık memnun kaldık.
Daha olmadım karar aşamasındayımKime oldunuz
Olan var mı çevrenizde acabaGazide kemal findikcioglunu duymuştum
Yıllar önce akrabamiza yakınları gelmişti o ve çevresindekiler yaptırmışOlan var mı çevrenizde acaba
Merhaba,Kime oldunuz
Slm,Kim o doktorlar isim alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?