Ankara'da Burun estetiği için Doktor önerisi

lylybett

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
9
1
1
32
Kızlar merhaba Ankara'da onerebileceginiz bir doktor var mı? Bütçem sınırlı uçuk rakamlari karşılayamaz Orhan aydın düşünüyorum ama o da çok arttırdı sanırım şimdiden teşekkürler

Kızlar merhaba Ankara'da onerebileceginiz bir doktor var mı? Bütçem sınırlı uçuk rakamlari karşılayamaz Orhan aydın düşünüyorum ama o da çok arttırdı sanırım şimdiden teşekkürler
Bende Serdar baser Mesut Kaya teyfik sözeni düşünüyorum

Merhaba,
Ankara’da tanıdığım bir dr yok henüz ama, Ankara’ya gelip muayene ve ameliyat yapan bildiğim bir kaç dr var. İşinde gayet başarılılar, ne tarz burun istiyorsunuz o önemli. Ben ve çevremde bir kaç arkadaş burun estetiği yaptırdık memnun kaldık.

Sanki özmen kara iyi gibi bende düşünüyorum en aklıma yatan isim şimdilik ozmen hoca
Aslında gazi de iyi yapan doktorlar varmış hem fiyat olarak da uygun

Kim o doktorlar isim alabilir miyim

Kime oldunuz

Olan var mı çevrenizde acaba
Yıllar önce akrabamiza yakınları gelmişti o ve çevresindekiler yaptırmış
Google doktorun ismini yazdığınizda televizyonlara da çıktığını gorursnz bende olmak istiyorum kendisiyle görüşmeye gidicem ancak bebeğim çok küçük diye erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…