Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ankara da burun estetik ameliyatı olan var mı? özel devlet fark etmez. Ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum da ya yakışmazsa diye. doktor öneriniz var mı? ankara da ameliyat olan var mı doktor önerebilir mi? ve ne kadar bütçe ayırmam lazım. teşekkürler.
kızlar ankara da burun estetik ameliyatı olan var mı? özel devlet fark etmez. Ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum da ya yakışmazsa diye. doktor öneriniz var mı? ankara da ameliyat olan var mı doktor önerebilir mi? ve ne kadar bütçe ayırmam lazım. teşekkürler.
Merhaba bende aralık ayında burun ameliyatı olmak için ankaraya gelicem halen doktor bulamadım özel hastanedede olmak istemiyorum korkuyorum hacettepe güzel benim için ameliyat öncesi sonrası neler yaşadığınızı anlatırmısınız rica etsem birde fiyat aralığı ne kadar siz ne ücret ödedinizmerhaba ben de mayıs ayında Ankarada ameliyat oldum 5. aya yaklaştım görünüşünde nefes alıp verişimde hiçbir şekilde sorun yaşamadım doktorumu önerebilirim hacettepede Tevfik Sözen :)
doktor araştırması kısmı gerçekten çok yorucu cnm ben en çok orda zorlandım burdan bütün doktorların hastalarıyla görüştüm memnunlar mı değiller mi resimlerini istedim fln sonra bide ben doğal bi burun istiodum ben estetiğim diye bağıracak iddialı bi burun değil.. o yüzden Tevfik beyi sectim. Fiyat aralığını belirtmek yanlış olur canım sonucta o senin burnuna yapılacak operasyon ile ilgili :)Merhaba bende aralık ayında burun ameliyatı olmak için ankaraya gelicem halen doktor bulamadım özel hastanedede olmak istemiyorum korkuyorum hacettepe güzel benim için ameliyat öncesi sonrası neler yaşadığınızı anlatırmısınız rica etsem birde fiyat aralığı ne kadar siz ne ücret ödediniz
Anladm canım çok sağoldoktor araştırması kısmı gerçekten çok yorucu cnm ben en çok orda zorlandım burdan bütün doktorların hastalarıyla görüştüm memnunlar mı değiller mi resimlerini istedim fln sonra bide ben doğal bi burun istiodum ben estetiğim diye bağıracak iddialı bi burun değil.. o yüzden Tevfik beyi sectim. Fiyat aralığını belirtmek yanlış olur canım sonucta o senin burnuna yapılacak operasyon ile ilgili :)
teşekkür ederim canım bi bakayımZuhtu Demir'in iyi oldugunu duymustum ama bende emin degilim.. Arastiriyorum hala sizin gibi
teşekkür ederim canımGul merhaba...
3 hafta once Dr. Nebil Bozdogan'a ameliyat oldum. Dogal bir burun istemistim. Iatedigim gibi de yapti :)
Simdilik memnunum ama tabiki şişlikler yuzund3n insan cok memnun olamiyor. Sanki burnun şekli her gun degisiyormus gibi falan geliyor insana :) ucu biraz dusuk mu diye dusundum ilk gunlerde hatta ama artik oyle dusunmuyorum :)
Genel olarak ameliyatimdan da doktorumdan da memnunum. Tavsiye ederim..
Merhaba, Ankarada bir danışmanlık firması vasıtası ile bütçeme uygun bir doktora yönlendirildim. Hem kendi indirimlerini uyguladılar hem de operasyondan sonra iyileşme sürecim boyunca danışmanlık firmasından beni takip ettiler. Doktorum Harvard'da master yapmış, ya dklaşımı çok iyi idi. Korkmanıza gerek yok operasyon öncesi doktorla konuşarak yüz hatlarınıza en uygun şekil veriliyor. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.[/QUOTE
dr ismini alabilir miyim