Ankarada Burun Estetiği öneri ve deneyimleriniz

Merhaba kizlar. Bende Ankarada ameliyat olcam, doktor olarak Orhan murat özdemirle görüstum, (artplast) bana daha önce yaptigi burunlarin resmini yolladi album olarak muhtesem. Ve 3D vectra ile tasarim yapiyor. Gayet net bir sekilde yapacagi burnu görme firsatiniz oluyor. Cok arastirma yaptim, serdar öztürk Biraz bana tedirginlik yasatti o yuzden vazgectim.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Merhaba kizlar. Bende Ankarada ameliyat olcam, doktor olarak Orhan murat özdemirle görüstum, (artplast) bana daha önce yaptigi burunlarin resmini yolladi album olarak muhtesem. Ve 3D vectra ile tasarim yapiyor. Gayet net bir sekilde yapacagi burnu görme firsatiniz oluyor. Cok arastirma yaptim, serdar öztürk Biraz bana tedirginlik yasatti o yuzden vazgectim.

Merhaba cnm
sen nezaman ameliyat olacaksın ve görüşmeniz nasıl gecti güven veriyormu kendisi

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Yurt disinda kaldigim icin telefon üzeri konustuk canim. Resimler email olarak gönderdi. 4 Agustosta ameliyat olcam ben cnm. Arada bir konusuyoruz iyi geliyor cok cok icime siniyor, bide yaptigi burunlar coooook guzel. Serdar bey Biraz aceleci. :)

Yurt disinda kaldigim icin telefon üzeri konustuk canim. Resimler email olarak gönderdi. 4 Agustosta ameliyat olcam ben cnm. Arada bir konusuyoruz iyi geliyor cok cok icime siniyor, bide yaptigi burunlar coooook guzel. Serdar bey Biraz aceleci. :)

Sayın RukiyeKiral,

Ben de Serdar Bey'le görüşmüştüm ve bana çok güven vermişti;ama fiyat biraz fazla geldi.Birçok doktorun verdiği fiyatlara göre daha hesaplı belki çünkü bana biraz indirim de yapacak benim de eşim doktor ve GATA mezunu diye;ama yine de bizim gibi memur insanlara biraz fazla fiyatı.Siz niye "aceleci" buldunuz kendisini?

Ben devlette de yaptırmayı düşünüyorum;ama daha karar vermedim.Bazıları tamamen ücretsiz,bazıları da 1000 TL.'ye falan yaptırdığını söylüyor devlette;ama bilemiyorum.Benim üst göz kapaklarımda düşüklük de var ve göz altlarım da biraz çökük,ayrıca nazolabiyal çizgilerimin de yok olmasını istiyorum.Serdar Bey burun estetiği,üst göz kapağı estetiği ve nazolabiyal çizgilerle göz altlarına yağ enjeksiyonunun tamamına "7500 TL" fiyat verdi;ama yine de bana fazla geldi.Şu anda çalışmıyorum ve bayağı da borcumuz var;ama benim psikolojimi çok etkilediği için ve işe de girmeden bu ameliyatları olmak istiyorum.

Arkadaşlar,

Bana daha uygun fiyatlı özelde bir doktor ve ayrıca da devlette birkaç doktor önerebilir misiniz acaba?

Canim Serdar beyle görustumde bana 29 temmuzda gel sabah kontrol icin aksamda ameliyatini yaparim dedi. Buda Biraz Beni tedirgin etti, cunku sonucta bir kere olcam. Yani benim doktorluguna kesinlikle bir lafim yok sadece benim hissettiklerim. Yani ikisini ayni gune sigdirmasi sonucta Zaman gerektiren bir operasyon bunu tahlilleri felan var. Ama dedigim gibi kötu bir doktor oldugunu dusunmuyorum. :)

Sayın RukiyeKiral,

Hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.Size ne kadar fiyat vermişti Serdar Bey? Sanırım Ankara dışından geleceğiniz için öyle demiş;tahliller acil olursa hemen yapılabiliyor.O tahlilleri yapmadan zaten sizi ameliyata almaz;ama özelde tahliller çok daha erken alınabiliyor.Ankara'daki en iyi cerrahlardan biri kendisi;ama fiyatı şu an için bana fazla geldi.Çalışıyor olsaydım biran bile düşünmeden hemen ameliyat olurdum kendisine;o derece güven verdi bana ve hakkında da çok olumlu şeyler duydum ve de okudum...

Merhaba arkadaşlar,

Ankarada iyi bir estetik doktoruna ihtiyacım var lütfen bana bu konuda yarımıcı olun
yanlış bir doktora ameliyat olup pişman olmaktan çok korkuyorum
Ankara da bildiğiniz iyi bir doktor varsa ve bunu benimle paylaşırsanız çok ama çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler...

Zühtü Demir iyi bir doktordur.

Merhaba arkadaşlar, perşembe günü ameliyat olucam doktorum gazi üniversitesinden Osman Latifoğlu. çok heyecanlıyım ve birazda endişeliyim, hayal kırıklığı yaşamam umarım...

ankarada önerebileceğim benim için tek doktor doç.dr.zühtü demirdir.ben kendisine ameliyat olalı 4 sene olmuştur.burundan ve gögüsten ikisindende cok memnun kaldım.cok doktor araştırdım.kapalı teknikle fazla ameliyat yapan yoktu.halende fazla doktor yoktur.benim olduğum zamanda onepte calışıyordu.şimdi kendine yer açtı.senide ekledim resimlerime bakabilirsin.tavsiye ederim sanada düşünüyosan canım

Slm ben 3 ay oldu ameliyat olalı zühtü bey e oldum hatırlamışsındır. Off sürekli burnum akıyor dışarı çıkmak istemiyorum sende oldu mu böyle şeyler resmen sümüklü oldum:(

Merhaba arkadaşlar, perşembe günü ameliyat olucam doktorum gazi üniversitesinden Osman Latifoğlu. çok heyecanlıyım ve birazda endişeliyim, hayal kırıklığı yaşamam umarım...

Canim ben de Temmuz'un sonunda Osman Latifoglu'na ameliyat olucam. Ameliyattan sonra beni bilgilendirebilir misin? Cok memnun olurum. Simdiden gecmis olsun hersey umarim istedigin gibi olur

Canim ben de Temmuz'un sonunda Osman Latifoglu'na ameliyat olucam. Ameliyattan sonra beni bilgilendirebilir misin? Cok memnun olurum. Simdiden gecmis olsun hersey umarim istedigin gibi olur

Çok teşekkür ederim bütün yaşadıklarımı yazarım, resimde eklerim...Osman hoca, işinin ehli gazide çalıştığım için biliyorum ama yinede endişeliyim nedense

Çok teşekkür ederim bütün yaşadıklarımı yazarım, resimde eklerim...Osman hoca, işinin ehli gazide çalıştığım için biliyorum ama yinede endişeliyim nedense

Ben de cok endiseliyim cunku Eylul'un basinda dugunum var 6 haftada iyilesebildigim kadar iyilesmem gerek, sis bir burunla gezmek istemiyorum dugunumde.

Ben de cok endiseliyim cunku Eylul'un basinda dugunum var 6 haftada iyilesebildigim kadar iyilesmem gerek, sis bir burunla gezmek istemiyorum dugunumde.

ne güzel hayırlı olsun, 6 hafta sonra şişlik kalacağını sanmıyorum inşallah her şey yolunda gider ikimiz içinde :) ameliyatın özel hastanede mi olucak ? çünkü hoca, gazide ameliyat yapmıyormuş genelde

Sayın RukiyeKiral,

Hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.Size ne kadar fiyat vermişti Serdar Bey? Sanırım Ankara dışından geleceğiniz için öyle demiş;tahliller acil olursa hemen yapılabiliyor.O tahlilleri yapmadan zaten sizi ameliyata almaz;ama özelde tahliller çok daha erken alınabiliyor.Ankara'daki en iyi cerrahlardan biri kendisi;ama fiyatı şu an için bana fazla geldi.Çalışıyor olsaydım biran bile düşünmeden hemen ameliyat olurdum kendisine;o derece güven verdi bana ve hakkında da çok olumlu şeyler duydum ve de okudum...

Serdar beyin bana verdigi fiyat 6000 tl canim

ne güzel hayırlı olsun, 6 hafta sonra şişlik kalacağını sanmıyorum inşallah her şey yolunda gider ikimiz içinde :) ameliyatın özel hastanede mi olucak ? çünkü hoca, gazide ameliyat yapmıyormuş genelde

Amin insaAllah tesekkur ederim. Darisi isteyen herkese olsun. Umarim kalmaz tek endisem o suan. Ben yurt disinda oldugum icin doktor beyle gorusemedim henuz, sadece baya bi maillerimle rahatsiz ettim :)) nerede olacagini henuz bilmiyorum ameliyat tarihi yaklasinca tekrar haberlesiriz dedi o kadar detaya giremedik yani.

Amin insaAllah tesekkur ederim. Darisi isteyen herkese olsun. Umarim kalmaz tek endisem o suan. Ben yurt disinda oldugum icin doktor beyle gorusemedim henuz, sadece baya bi maillerimle rahatsiz ettim :)) nerede olacagini henuz bilmiyorum ameliyat tarihi yaklasinca tekrar haberlesiriz dedi o kadar detaya giremedik yani.

anladım canım, ben bugün testlerimi yaptırdım, perşembeye az kaldı heyecandan ölücem :)

Back
X