Ankara'da burun estetiği önerisi. EDA ÇABUK HOROZ, HAKAN SOYGÜR, TEVFİK SÖZEN

Eda Hoca'ya ben de muayene oldum. Üslubu sert ve moral bozucu idi. Yaptığı burunlar hakkında bir şey diyemiyorum ben de araştırma sürecindeyim; doktor hasta iletişimi bu süreçte çok önemli.

Merhaba, aradan epey bi zaman geçmiş. Acaba ameliyat oldunuz mu? Anlattığınız kadarıyla burunlarımız benzer :) sağ çaprazdan baya eğri görünüyor benim de. Ameliyat olduysanız kime oldunu acaba memnun musunuz :)

Sakın Ali kavuzlu ya olma oldum pişmanım burnu mahvediyor aşırı dik ve kavisli yapıyor doğal asla yapamadı doğal olmasını 1000 kere söyle gerçekten çok içtenlikle ve samimi şekilde söylüyorum psikolojim çok bozuldu çok mutsuzum sonuçtan hergün ağlıyorum hayatımda hiç bi zaman bu kadar zor bi süreç yaşamadım lütfan doktorunu iyi seç eğer çok kötü bi halde değilse lütfen olma keşke banada biri böyle deseydi az durumlar varsa dolgu laptır ama ameliyat olma çünkü doktorlar yaptıkları yanlışları kabullenemiyor kabullensede ne faydaki senin burnun mahvolduktan sonra 5. Haftayım düşün asla memmun değilim ayrıca gerçekten doktorunu iyi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…