"Ankara'da Burun Estetiği Ve Doktorlar"

slm ben 20 gun once bı devlet hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum amelıyatımıda bı ass dr yaptı sımdılık cok guzel ve hos gorunuyo sıs olmasına ragmen bundan bı altı ay sonra dahada guzel olcagına ınanıyorum ass olabılır bu ona guvenılımez anlamına gelmez bıraz ıyı arastrılırsa ıyı yada kotu dıye yeterlı bence allah yardımcınız olsun :)

Ben yine de bu yorumları okuyan arkadaşlara riske atmayın diyorum. Sizin adınıza çok sevindim ama maalesef herkes sizin kadar şanslı olmayabilir. Bazı burunlar özel uzmanlık gerektirir. Ben burnumun basit bir işlem geçireceğini düşünerek asistan hanıma oldum ama mahvoldu. Özelde görüştüğüm bir profesör "senin hatan araştırma hastanesinde ameliyat olman, bu burnu herkes yapamaz, niye araştırmadın, ben de devlette çalışırken her hastaya yetişemeyeceğimiz için mecburen asistanlara dağıtıyorduk ama özel bir vaka varsa o ameliyatlara biz giriyorduk" diye yorum yaptı. Benzer yorumları başka doktorlardan da duydum, hatta 3 doktor da niye dava açmıyorsun, bilirkişi heyetinden kim görse bu burnun yanlış yapıldığını söyler dedi. Burnumun kolay ya da zor olduğunu ben bilemezdim, doktorum da burnunu açınca çok zor bi burun olduğunu anladık dedi. Belki o ameliyatta deneyimli bir hoca olsa ne kadar zor da olsa çok daha iyisini yapardı ama ben deneyimsiz birinin kurbanı oldum. Kimse burnunun zor mu kolay mı olduğunu bilemez, o yüzden her türlü ihtimali düşünüp kesinlikle araştırın ve bu konuda uzmanlaşmış hekimlere ameliyat olun!!!

cnm kendi hastanesi var. ''estenik'' tepe prime da. yıllar önce onep teydi. onep çıkışlı bir doktor. ben 3 yıl önce oldum ameliyatımı. yıllar geçtikçe burnum daha da güzelleşti şuan mükemmel. 3 yıl önceki fiyatı sana vermem şuan uygun olmaz diye düşünüyorum. sen kendisini ara sor en iyisi. çünkü operasyondan operasyona fark olabiliyormuş. sakıncası bu yani. benim sağlık sorunlarım da vardı beraberinde onları da halletti sadece estetik değildi.
Eki Görüntüle 820271 Eki Görüntüle 820271

Cnm burnun cok güzel olmus Bende yaptirmayi düsünüyorum Ama hangi Doktora olsam diye nezamdir düsünüyorum sen fiyati Genede verebilrmisin cok sevinirim

MERHABA ARKADAŞLAR

Yıllar önce oluşan burunda bir kırık ve yapılan başarısız bir operasyonla başlayan hikayem 15 yıl süren nefessiz günler gecelerle devam etti.Gidilen birçok doktor "kim bozduysa o yapsın" cümleleriyle tamamladı muayenemi.Ümitsizlik, korkular ve güvensizlikle pes ettiğim bir zamanda ALLAH'ın bana bir hediyesi Tamponlar çıktığında aldığım nefes.... Sevinç göz yaşları...Bunun yanında görüntünün doğal ve kusursuz oluşu...Bana verdiğiniz 2. şans, gösterdiğiniz yakın ilgi ve herşey için teşekkürler.
ZÜBEYDE KUTLU

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun canım, senin adına sevindim. Ameliyatı Hacettepede mi oldun ve ne kadara oldun acaba paylaşır mısın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ersoy hocaya burun ameliyatı olan varsa öncesi ve sonrası resmini paylaşabilir mi. Gerçekten çok minnettar kalırım. Özelden de atabilirsiniz. Kendisini düşünüyorum ama hiçbir resim bulamadım. Bir de yakın zamanda ameliyat olan varsa FİYAT BİLGİSİ verir mi çok rica ediyorum.

Back
X