Cok tesekkur ederim size, hakikaten sorularimla bunalttimBiz konuşmuştuk. Benim önerim ikisiyle de görüşüp hangisine içiniz sinerse:)
Gönlünce olsun her şeyCok tesekkur ederim size, hakikaten sorularimla bunalttimBu ay icinde İkisiyle de gorusmeye gidecegim ama oncesinde birkac hastadan fikir almakta fayda var. İnsallah bende guzel bir buruna kavusurum artik
Evet 20 güne kadarBurun estetiği ile ilgili merak ettiğim şey çalışanlar rapor alabiliyormu bu rapor kamuda geçiyor mu bilgisi olan var mı
Gönlünce olsun her şey
Cevap icin tesekkurler. Siz Orhan Bey'e ameliyat oldunuz mu, nasil yaptigi burunlar sizce?Bence Orhan AydınAma ankette Gürcan Aslan
Muayene ucreti aliyor mu peki?Gürcan Aslanla görüşmeye çok hevesli gittim ama tavrı çok hoşuma gitmemişti ilgisiz gibiydi güven sağlamadı bana fiyatıda senin bütçenin biraz üzerinde bilgin olsun
Ne mutlu size kocaman bi masallahBen Ankarada mesut kaya ya ameliyat oldum. Doktorun ilgisinden ve Sonuçtan çok memnun kaldım. Doktor seçimi gerçekten önemli. Güven vermesi, sizi anlaması ve sonucun harika olması gerçekten çok önemli. İsterseniz, Rapor veriyorlar, raporlar kurumlarda geçiyor.
HayırMuayene ucreti aliyor mu peki?
Ne mutlu size kocaman bi masallahDarisida dort gozle bu ameliyati bekleyen herkese olsun :) Mesut Bey'i instagramda takip ediyorum. Yaptigi burunlar cogunlukla hosuma gidiyor. Ucret konusunda bilgilendirebilir misiniz beni rica etsem
Ben Orhan beye oldum 6 ayıma giricem nefes alma problemim ve burun eğriliğim vardı şuan gayet iyiyim bence doğal burunlar yapıyor instagramdan bak istersenCevap icin tesekkurler. Siz Orhan Bey'e ameliyat oldunuz mu, nasil yaptigi burunlar sizce?
Ben 10+ 10 almıştımBurun estetiği ile ilgili merak ettiğim şey çalışanlar rapor alabiliyormu bu rapor kamuda geçiyor mu bilgisi olan var mı
Listeye Organ Bey'i ve Mesut Bey'i de ekledimBen Orhan beye oldum 6 ayıma giricem nefes alma problemim ve burun eğriliğim vardı şuan gayet iyiyim bence doğal burunlar yapıyor instagramdan bak istersen
EvetListeye Organ Bey'i ve Mesut Bey'i de ekledimsanirim gorusmem gereken en az 5 doktor olacak Orhan bey'in ucretleri benim fiyat araligimda mi peki?
Sizede cok gecmis olsun, cabucak iyilesip hayalinizdeki buruna kavusun insallahBen Hakan Soygür’e ameliyat oldum. Muayene ücreti almıyor. İnstagramda takip et bence. Doğal burun istersen eğer bir harika yapıyor burunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?