Ankara'da burun estetiği

Bussbuny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
11
5
36
29
Merhaba arkadaşalr kendim araştırırkej detaylı bir yorum göremediğim için bunu yazıyorum. Öncelikle asla iletişim kuran konuşan sizi rahatlatan süreci anlatan ve sonrasında sorularınıza cevap veren biri değil. İnstagram fotoğraflarına kanıp doktor seçmeyin. Burnumu nasıl istediğimi anlattım hiç tepki vermedi küçük burun istemedim küçük bir burun yaptı. Ve en önemlisi yamuk yaptı. Burun kanatlarımı da kesmiş birini daha ileriye dikmiş. Daha çıkar çıkmaz fark edilen bir yamukluk vardı. Süreç zaten çok sancılı bir de ilgisizlik tuz biber oluyor. Çalıştığı hastanede a life çok pis ve onlar da çok ilgisiz. Doktor ameliyattan önce yanımıza gelmedi bile çıkışta da parayı alıp gitti :) kesinlikle tavsiye etmem detaylı araştırın daha iyisi muhakkak vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun.. Zor bir durum.

ben de zamanında ameliyatımı yapan doktora dava açmadığıma çok çok pişmanım. Sonuçta o parayı yamuk burnumu düzeltsin diye verdim fakat düzeltemedi. O zaman ben o parayı neden verdim karşılığında hizmet almadıysam? Aptallık işte...

örneklerine
ben de zamanında ameliyatımı yapan doktora dava açmadığıma çok çok pişmanım. Sonuçta o parayı yamuk burnumu düzeltsin diye verdim fakat düzeltemedi. O zaman ben o parayı neden verdim karşılığında hizmet almadıysam? Aptallık işte...
Bakmak lazım kağıt imzalattıkları için bir şey diyemeyiz sanıyorum ama bi yolu olmalı

Bende başka bır doktorda benzer sorunları yaşadım benımde küçük burun yapmış ve kanatlarımı kesmıs bırı farklı dıgerınden bu ve benım kanatlarım kesıldıgı yerler çok gerılıyor batıyor sözde böyle bir sey oldu mu

Bende başka bır doktorda benzer sorunları yaşadım benımde küçük burun yapmış ve kanatlarımı kesmıs bırı farklı dıgerınden bu ve benım kanatlarım kesıldıgı yerler çok gerılıyor batıyor sözde böyle bir sey oldu mu
Yeni görüyorum kusura bakmayın bende şu an yok ama ilk zamanlar dikiş çok rahatsız etmişti ve erimesini beklemeden aldırdım

Siteyi kullanmayı öğrenemedim. Doktoru araştıran varsa ulaşabilir. Burnum oturdu ve her şey gün yüzüne çıktı. Burun kanadımda kemerinde çökük var ve asimetri mevcut belli bir şekilde. Daha önce doktoruyla böyle bi şey yaşayan var mıydı? Adam üstelik herkesin gördüğü şeyi kabul etmiyor. Hastası çok fazla sizi dinlemiyor bile beş dk bi hasta muayene ediyor. Devlet hastanesinde olsak daha iyi bi muamele görürüz. Keşke biraz daha ataştırsaydım...

Çok geçmiş olsun hastaları sadece ticari bir meta olarak görüyorlar.. Kime güveneceğimizi bilemiyoruz artık..

seval_85sizin dr unuzun adı nedir bende dr araştıryorum da ona denk gelmiyeyim

Back
X