Çocuk Hastalıkları Ankara'da Çocuk Doktoru Tavsiye Eder Misiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sinpac

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
2.084
80
643
Ankara
Merhabalar,
14 gün önce doğum yaptım. Hastanenin önerdiği doktordan hiç memnun kalmadım. Bu ilk bebeğim olduğu için de çok tecrübesizim. Bebeğimle ilgilenecek, sorularıma cevap verecek bir doktora ihtiyacım var, tevsiyelerinizi bekliyorum...

Cnm hastane olsa olurmu
benİm katagorİ mewcut onlardan Önerebİlİrİm sana
gazİ we muayenesİ war ortapedİ necdet altun
doc dr gonca yılmaz
keÇİÖren arastırma hastanesİnde İnan ÖzelmİŞ gİbİ bakıyor
bende coc gelişimi ögrtmnyim ankdayım istersen yardım ederim ne gibi sorunların war taze anne

Son düzenleme:
merhaba canım ben birkaç doktor gezdim,özel hastane muayenehane,ne yazık kihiç birinden memnun kalmadım,her aradığında ulaşamıyorsun,ulaşıyorsun ilgisizler,testleri dışarda özele yaptırmak zorunda kalıyorsun ya da gereksiz testler istediklerini farkediyorsun.oğlum 7 aylık son 4 aydır Ankara Tıptan doç..dr Begüm Atasay'a götürüyorum(üstelik yenidoğan alt branşı),üniversitede özel muayene,gerçekten de çok çok memnunum her açıdan...umarım kafana uygun bir doktor bulursun.bu arade hayırlı olsun doğumun,bebişini öpüyorum

Son düzenleme:
Cnm hastane olsa olurmu
benİm katagorİ mewcut onlardan Önerebİlİrİm sana
gazİ we muayenesİ war ortapedİ necdet altun
doc dr gonca yılmaz
keÇİÖren arastırma hastanesİnde İnan ÖzelmİŞ gİbİ bakıyor
bende coc gelişimi ögrtmnyim ankdayım istersen yardım ederim ne gibi sorunların war taze anne

Canım Gonca Yılmaz'a ulaşabileceğim bir telefon numarası varmı sende.

Prof. Dr. Gonca Yılmaz google a yazın orda var telefonu.. Çok iyi bir çocuk doktoruuuu....

Back
X