Çocuk Hastalıkları Ankara'da çocuk kardiyoloğu arıyorum acill !

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

muhfat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
9
0
36
Erzurum
İyi bir çocuk kardiyoloğu bilen varmı Ankara'da arkadaşlar prof. veya doç. lütfen yardımcı olun !

Canim gecmis olsun. Vedat Okutan var. Gatada cocuk kardiyologu. Profosor. Ben ona gidiyorum memnunumda. Gidebilirsin sende. Adres ve telefonunu internetten bulabilirsin. Ankarada kocatepe caamisinin hemen altinda. Allah sifa versin bebegine.

Çok teşekkür ederim canım ,ama uzun süre kimseden bir tavsiye alamadığım için İstanbul'a yöneldim bende prof.Tayyar Sarığlu'na gideceğiz perşembe günü inşallah iyi haberlerle döneriz. Sanada çok geçmiş olsun rabbim bütün hastalara acil şifalar versin benim yavrumada inşallah.

meraba bende bir zamanlar senin gibi sürekli doktor..arıyodum kocaelide oturuyorum. bebeğim doğuştan kalbide 2 delikle doğdu.5 günlükken üfürüm şüphesiyle acil eko için üniversteye gittik . ve asd vsd teşhisi konuldu deliğin biri 8 mm orda bir prof 2 deuzman bakıyodu ...önce ameliyat dediler. sonra biraz kilo alınca takip edelim atı 3 tanede ilaç başladılar.süreç tabikizor yaşayan bilir hastalığı kabullenmek aslındaen zor olan başta kabullenmedik başka bi doktora daha götürdük tabiki sonuç aynı.hayal kırıklığı .sonunda hastalığı kabullendik ve onla savaşmaya karar verdik. eşimle..ilk 6 ay iyiyidi. taki bi gece kusmaları nedeniyle üniverstelik olduk doktor böyle giderse ameliyat olcak dedi kilo alımı durdu tablo kötüleşti.tabi bizde ...hergece 3 saat arayla besliyoruz vitaminler vücudu için hastalıklara karşı korumak için bağişıklığı koruyucu aşılar ..her ay eko takip ilaçlar.. oğlum bir ara direnmeyi bıraktı bu arada çalışıyorum bebeğime babaanne bakıyo. bir sabah işi bıraktım tabi ondan sonra başka bir doktoraönce ilaçlar kesildi tabi,sonra kilo alımı arttı deliklerden biri kapandı herşey iyi giderken bugün kontrole gittik. ve ameliyat kararı verildi oğlum 16 aylık..vsd kapanmadı.dr rızatürköz yapıcak ameliyatı bukadar direndik.anlıcan hayat işte ist gidicez ameliyatiçin.

İyi bir çocuk kardiyoloğu bilen varmı Ankara'da arkadaşlar prof. veya doç. lütfen yardımcı olun !

Acil şifalar diliyorum yavrunuza..
Neler yaşadığını cok iyi anlıyorum benim de oğlumun kalbinde doğuştan delik vardı. Ama şu an çok şükür sağlığına kavuştu.
Eğer İzmir de olsaydın Mutlaka Prof. Dr Ertürk Levent i tavsiye ederdim. Kendisi bu konuda Amerika da eğitim almış ve oğlumuzun hiç ameliyatsız deliğini kapattı. Size de geçmiş olsun....

meraba acaba gittinmi bu doktora haber verirmisin .acil

şu an hamileyim vsd tanısı kondu. doğumdan sonra başvurmak için iyi bir doktor arıyorum.kadın doğum doktoru kapanabileceğini, deliğin küçük olduğunu söyledi. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

vsd tanısı hangi haftada konmuştu ve boyutu ne kadar şuanda bebeğinin durumu nasıl cnm ...rabbim şifalar versin

Ben şuan ikiz gebeyim bir bebeğime vsd teşhisi kondu yada çift çıkımlı sağ ventrikül dendi bilmiorum hangisi ve n olacak suan 33 haftadayim hastanede erken doğuma karşı 3 gündür yatiorum bakalım n olacak şimdi bu konuyla ilgili bişi yapamiolar acaba doğumdan snr yaşayacak mi ameliyat mı olcak kimse bişi diyemio benim içimden kötü bi sey gecmio ama aslında sürekli en kötüsünü düşünüp duruorum siz n yaptıniz acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…