- 19 Mayıs 2015
- 6
- 4
- 41
- Konu Sahibi pompirikya
kızlar hastane ve doktr önerinize ihtiyacım var. birde tecrübeleriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var canım, seli54 arkadaşımız yenimahalle devlet hastanesinde Ankara'da oldu çok da memnun.kızlar hastane ve doktr önerinize ihtiyacım var. birde tecrübeleriniz
Meme küçültme ameliyatı mı oldunuz? Birde ücretini söyler misiniz?Ben oldum doktorum tuba hilal Karadağ memeden çok memnunum karından %80 memnunum ama bir ay oldu karın için daha erken diyorlar 3-4 ayda tam şekillenir mis dogrudur inşallah ama dr iyi bence devlet hast olmasına rağmen hastasına çok candan sıcak ve ilgili bilgi vermekten kacinmiyor
Canim devlet hastaneleri yapmiyor universite hastaneleri yapiyor benim maddi durumum iyi degildi ama kesinlikle yaptirmak istiyorsan hacettepeyi tercih etmelizin ben bir bucuk ay kadar once ankara hacettepe plastik cerrahi bolumu bas asistan ipek ve zeynep hanima ameliyat oldum gayet guzeller memnunum ameliyat kolay degil zor 1 ay kadar agri sizi oluyo oda normal gogsune baski uyguluyo birde ameliyat oluyosun yani docentler de var ama ben cok uygun bir rakama yaptirdim 1800 tl hastane masrafi 1800 tl protez sutyen 130 tl chesbant 50 tl hepsi bu kadar hastaneden ve doktorlardan ilgiden cok memnun kaldim su anda asistanin ameliyat etmesine gord mukemmel gorunuyo dokuna en uygun protezi yapiyolar. Gercek gibi duruyo 1 bucuk ay olmasina ragmen kimse anlamiyo silikon oldugunu bence git bi gorus.tabiki kararliysankızlar hastane ve doktr önerinize ihtiyacım var. birde tecrübeleriniz
Sanirim kucultmeymis ilk mesaji okuyunca sandim silikon olsun okuyanlarin isine yarar.:)))Canim devlet hastaneleri yapmiyor universite hastaneleri yapiyor benim maddi durumum iyi degildi ama kesinlikle yaptirmak istiyorsan hacettepeyi tercih etmelizin ben bir bucuk ay kadar once ankara hacettepe plastik cerrahi bolumu bas asistan ipek ve zeynep hanima ameliyat oldum gayet guzeller memnunum ameliyat kolay degil zor 1 ay kadar agri sizi oluyo oda normal gogsune baski uyguluyo birde ameliyat oluyosun yani docentler de var ama ben cok uygun bir rakama yaptirdim 1800 tl hastane masrafi 1800 tl protez sutyen 130 tl chesbant 50 tl hepsi bu kadar hastaneden ve doktorlardan ilgiden cok memnun kaldim su anda asistanin ameliyat etmesine gord mukemmel gorunuyo dokuna en uygun protezi yapiyolar. Gercek gibi duruyo 1 bucuk ay olmasina ragmen kimse anlamiyo silikon oldugunu bence git bi gorus.tabiki kararliysan
1800 tl hangi marka takıldı canım protez ben protez in ücretini bilmiyorum hepsini birlikte ödedim deCanim devlet hastaneleri yapmiyor universite hastaneleri yapiyor benim maddi durumum iyi degildi ama kesinlikle yaptirmak istiyorsan hacettepeyi tercih etmelizin ben bir bucuk ay kadar once ankara hacettepe plastik cerrahi bolumu bas asistan ipek ve zeynep hanima ameliyat oldum gayet guzeller memnunum ameliyat kolay degil zor 1 ay kadar agri sizi oluyo oda normal gogsune baski uyguluyo birde ameliyat oluyosun yani docentler de var ama ben cok uygun bir rakama yaptirdim 1800 tl hastane masrafi 1800 tl protez sutyen 130 tl chesbant 50 tl hepsi bu kadar hastaneden ve doktorlardan ilgiden cok memnun kaldim su anda asistanin ameliyat etmesine gord mukemmel gorunuyo dokuna en uygun protezi yapiyolar. Gercek gibi duruyo 1 bucuk ay olmasina ragmen kimse anlamiyo silikon oldugunu bence git bi gorus.tabiki kararliysan
Mentor damla tirtikli 295 cc1800 tl hangi marka takıldı canım protez ben protez in ücretini bilmiyorum hepsini birlikte ödedim de
Evet canim benim hic doku yoktu senin varmiydi 250 bana 225 dediler 295 taktilar ama cok guzel olduHmm aynıymis protezlerimiz :) 250 tırtıkli mentor benimde
Canım bana damla silikon ve sütyene 3000 dedi ankara hastanesinde dr.: mentor markaydı o da .. Senin protez baya uygunmuş.. Bana ankara eğitim ve araştırma hastanesinde 2200-2500 tl arası hastane masrafı 3000 tl de sütyen ve protez dedi. 5500 tl civarı bir rakam çıkardı.. Bazı hastaneler tam donanımlı olunca hastane masrafı da çok oluyormuş. Başka bir hastanede hastane masrafının daha uygun olabileceğini söyledi ama sonuçta hacettepede bile hastane masrafı 1800 tl ise bana baya bir yüksek fiyat vermiş :))Sanirim kucultmeymis ilk mesaji okuyunca sandim silikon olsun okuyanlarin isine yarar.:)))
Canım bana damla silikon ve sütyene 3000 dedi ankara hastanesinde dr.: mentor markaydı o da .. Senin protez baya uygunmuş.. Bana ankara eğitim ve araştırma hastanesinde 2200-2500 tl arası hastane masrafı 3000 tl de sütyen ve protez dedi. 5500 tl civarı bir rakam çıkardı.. Bazı hastaneler tam donanımlı olunca hastane masrafı da çok oluyormuş. Başka bir hastanede hastane masrafının daha uygun olabileceğini söyledi ama sonuçta hacettepede bile hastane masrafı 1800 tl ise bana baya bir yüksek fiyat vermiş :))
Aynen dediğin gibi hacettepeye bir gideyim ben.. Orada plastik cerrahı bir arkadaşım vardı ama istanbula gitti. Ondan bilgi alayım en iyisi birde asistanlarla konuşayım.. Çokk teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..Evet ama ben asistana gittim canim docent yada profa gitseydin senin fiyatina yakin olurdu gayet basarili yaptilar cok memnunum bence ankarada hacettepe daha ii heleki plastik cerrahi konusunda dahada ii bi gorus istersen
Aynen dediğin gibi hacettepeye bir gideyim ben.. Orada plastik cerrahı bir arkadaşım vardı ama istanbula gitti. Ondan bilgi alayım en iyisi birde asistanlarla konuşayım.. Çokk teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
Aynen dr um çok iyi ama bir tek onunla görüştüm birkaç dr a daha gidip fikir alsam diye düşünüyorum .. Kafam zaten karmakarışık daha da karışır mı yoksa neyleşir mi onu bilemiyorumcanım doktoruna karar vermiştin sen. başka doktorlarla görüşüp kafan karışmasın?
Hafızana bayıldım yahuu evet damla dedi high profil kas zarı altı 300cc dedi .. Ama birkaç dr la daha görüşcem yuvarlak mı daha iyi toparlar toksa damla mı ? Benimkiler malum sönmüş balon gibicanım yanlış hatırlamıyorsam doktorun damla demişti. istersen bikaç doktorla daha görüş. yuvarlak fikirlerinide alırsın. zaten içine sinmezse geri doktoruna dönersin :))