Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilkent şehir hastanesi ömer hamit yumuşakMerhabaaa kizlarrr 6+5 deyiz bu hafta doktor arayisina girdim Ankara da devlet hastanelerinde tanidiğiniz bildiğiniz memnun kaldiniz doktor var mii?
Devlette değil ama gittiğine pişman olmazsın. Miray sekkin eser.Merhabaaa kizlarrr 6+5 deyiz bu hafta doktor arayisina girdim Ankara da devlet hastanelerinde tanidiğiniz bildiğiniz memnun kaldiniz doktor var mii?
Biraz gec cevap verdim ama cokkk tesekkurlerrr bende o hastaneye gidiyorum ama baska bir doktordu söylediginiz doktora da bi gideceğimBilkent şehir hastanesi ömer hamit yumuşak
EVet o doktorunda ismini duydum ama galiba devllette devam edecegimÖzel dersen benim şuan takibimi yapan Fatma Yazıcı Yılmaz i tavsiye ederim
Cevap için tesekkurleeerr :)Devlette değil ama gittiğine pişman olmazsın. Miray sekkin eser.
Siz hangi doktora gidiyosunuzBiraz gec cevap verdim ama cokkk tesekkurlerrr bende o hastaneye gidiyorum ama baska bir doktordu söylediginiz doktora da bi gideceğim![]()
Elçin işlek seçen adi. Ama zaten daha yebi bizim bi kere falan gittim ama asistan galiba hic ayni kisi yok surekli degisiyo doktor, sabah bakan baska sonuclara bakan baska ondan bi sevemedim. Sizin doktor da da oluyo mu öyleSiz hangi doktora gidiyosunuz
Merhaba doğumu nerde yaptırıyor acabaÖzel dersen benim şuan takibimi yapan Fatma Yazıcı Yılmaz i tavsiye ederim
Doktorunuzla ilgisi yok değiştirseniz de öyle olacak. Devlette doktorunuza denk gelmeniz çok zor oluyor hep asistanlar var. Bir de bir şeyler sormak için rahat ulaşamıyorsunuz. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama özelde doğum paketlerini öneririmElçin işlek seçen adi. Ama zaten daha yebi bizim bi kere falan gittim ama asistan galiba hic ayni kisi yok surekli degisiyo doktor, sabah bakan baska sonuclara bakan baska ondan bi sevemedim. Sizin doktor da da oluyo mu öyle
Sincan Koru, Çukurambar Koru bir de sanırım TOBB'da yaptırıyorMerhaba doğumu nerde yaptırıyor acaba
Etlik şehir Hastanesi'ne gittim hiç tavsiye etmemMerhabaaa kizlarrr 6+5 deyiz bu hafta doktor arayisina girdim Ankara da devlet hastanelerinde tanidiğiniz bildiğiniz memnun kaldiniz doktor var mii?
Cevap icin tesekkurler daha baslardayiz bende arastiriyorum dahaaEtlik şehir Hastanesi'ne gittim hiç tavsiye etmem