- 23 Kasım 2022
- 14.321
- 58.381
- 548
- Konu Sahibi Esofmanli Sevket Hoca
Kızlar 10+2 hamileyim her kontrolde devlet hastanesinde başka başka doktorlara gittim. Devlette çok iyi doktorlar varmış duyduğuma göre ama iyi denilenlerin birinden sadece bir kere randevu alma imkanım oldu. Açılır açılmaz hemen bitiyor galiba hatta mhrsde bildirimleri de açtım 2 haftadır adamdan randevu açılmadı. Özelde tanıdığımız bir çocuk doktorunun önerdiği bir kadın var oraya gitmek istiyorum yılların doktoru dediler. 11 hafta olacak doğru düzgün bir takip yaptıramadım. Her gittiğim farklı bir şey dedi. Eşimle ailesi tutturdu devlet diye. Bu zamana kadar onları dinleyerek gittim zaten. Ama düzenli bir takibimin olmaması canımı sıkıyor. En sonunda dün patladım yani, görümcem gitmek istediğim özelde doğum yapmış eltim orada yapmış ama gel gör ki bunlar bana şuan devlet öneriyorlar. Dediğim gibi devletten aynı doktordan doğru düzgün randevu alamıyorum. Düzenli bir takibim yok. Dün bu yüzden eşimle tartıştım. Sizin yüzünüzden bu zamana kadar doğru düzgün bir takip yaptıramadım dedim. Ailesi cimrinin önde gideni. Bana gelince ekstra cimri oldular. İlk çocuğum sonuçta bırakın nasıl rahat edeceksem öyle yapayım değil mi ? Hem düzenli takip için hem de inatlarına özelde devam etmek istiyorum. Sizce fevri mi davranıyorum özel ve devlet hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.