ankarada devlette ya da özelde kadın doğum uzmanı tavsiyesi acilll

prensseess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
1.798
1.210
Kızlar ankarada özel de ya da devlette bilgisine güvendiği niz tecrübeli kadın doğum uzmanı tavsiyelerinizi bekliyorum. Ankara da doktor ve hastane konusunda hiç bir bilgim yok. yardımlarınızı acilen bekliyorum:KK36:

su ana kadar 4 tane arkadasim Ankarada dogum yapti hepsi de etlik lokman hekimde yaptilar. melten hanim miydi ozlem mi hatirlayamiyorum ama cok memnun kalmislardi.

Ben turgut özalda doğum yaptım ama kendi doktorum değildi memnum kaldım hastaneden. koruda ümit bey var. Giden arkadaşlarım memnumlar.

Merhaba
Zekai Tahir Burak devlet hastanesinde görev yapan Okan yenicesu benim yaklaşık 10 yıllık doktorumdur ilk değil ama ikinci ve üçüncü kızlarımın takibinde ve doğumumda bulundu tavsiye ederim kendisini internetdende araştırabilirsiniz çok ince kibar nazik harika bir insandır

İlk kızımı Ankara da dogum yaptım. Zekai Tahir Burak ta. Çok çok memnundum. Her takibimi de orda yaptırdım. Hala orda mı bilmiyorum belma donertas. Çok iyi bir doktordu. Erken dogum olmasına rağmen kuzum saglikla kucagimdaydi. Özel yatak bölümünde yattım 2 gece. Her kontrolde devlet hastanesinde oldugumu hic anlamadım. Tansiyon kilo ateş her gitmenizde olculuyor. Her test yapılıyor. İkinci doğumumda Ankara da olsaydım yine zekai Tahir Burak ta yapardım.

prof. dr. ali ayhan.. üstüne doktor yoktur. çok deneyimli bir jinekolog..ölüyü diriltir derler kendisi için.. uzmalık alanı kanser

prof. dr. ali ayhan.. üstüne doktor yoktur. çok deneyimli bir jinekolog..ölüyü diriltir derler kendisi için.. uzmalık alanı kanser
O adam benim annemi dogurtmus ama babam falan lanet eder kendisine anneme cok aci cektirdi diye. Tabi bu dedigim 30 sene oncesi

O adam benim annemi dogurtmus ama babam falan lanet eder kendisine anneme cok aci cektirdi diye. Tabi bu dedigim 30 sene oncesi
ben ona çok giden tanıyorum çok tanı konulamayan hastaya tanı koydu. çok yanlış tanı konmuş hastanın hayatını kurtardı..her şehirden ona gelir ağır vakalar.. onkoloji hizmet ödülü falan var. ama çok suratsız ve sert biriymiş ben o yüzden korkup hiç gitmedim ama allah korusun bir kist yada hpv gibi bir şey olursa ilk ona giderim başkasınada güvenmem..

ben ona çok giden tanıyorum çok tanı konulamayan hastaya tanı koydu. çok yanlış tanı konmuş hastanın hayatını kurtardı..her şehirden ona gelir ağır vakalar.. onkoloji hizmet ödülü falan var. ama çok suratsız ve sert biriymiş ben o yüzden korkup hiç gitmedim ama allah korusun bir kist yada hpv gibi bir şey olursa ilk ona giderim başkasınada güvenmem..
Bilemem simdi nasil oldugunu. Gidene sifa olsunda...

Sincan Koru geçen sene 77 tl idi şimdi ne kadar bilmiyorum, Balgat ve Çukurambardaki daha fazladır, ayrıca sincadaki hastanede Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi var Balgatta yok Çukurambardakini bilmiyorum

Koru hastanesi tavsiyesini çok Alıyorum. Sanırım sizde gebelik takıbinizi yaptırIyorsunuz. SGK için ne kadar muayene ücreti oluyor bilginiz var mı.
telefonda bütün sorularınıza cevap alabiliyorsunuz..
ben çok çok çok memnunum Allaha bin şükür..
dört dörtlük bir hastane, dört dörtlük hekimler..
haftasonları gebe eğitimleri, 7/24 yanınızda olduğunu hissettiren doktorunuz..
çukurambardaki yeni açıldı, bi hastane için bu durum müthiş bir artı bence,
tertemiz, güleryüz, sıfır cihazlar vs vs

Kızlar ankarada özel de ya da devlette bilgisine güvendiği niz tecrübeli kadın doğum uzmanı tavsiyelerinizi bekliyorum. Ankara da doktor ve hastane konusunda hiç bir bilgim yok. yardımlarınızı acilen bekliyorum:KK36:
canım benim kadın doğum doktorum düşük yapınca beni etlik zübeyde hanım kadın doğumda prof. berfü demire yönlendirdi araştırdığım kadarıyla çok iyi bir doktormuş giden herkes çok memnun muş. araştır istersen

telefonda bütün sorularınıza cevap alabiliyorsunuz..
ben çok çok çok memnunum Allaha bin şükür..
dört dörtlük bir hastane, dört dörtlük hekimler..
haftasonları gebe eğitimleri, 7/24 yanınızda olduğunu hissettiren doktorunuz..
çukurambardaki yeni açıldı, bi hastane için bu durum müthiş bir artı bence,
tertemiz, güleryüz, sıfır cihazlar vs vs
Canim muayene ve doğum ücreti hakkında bilgin var mı. Biraz araştırdım koru hastanesi için çok güzel yorumlar var. Bizim için çok ters kalıyo ama mecbur kalırsam tabi ki gidicem inş.

Numune de semih zeki uludağ vardi. Yillar oonce hayatimi kurtaran adam. Hayatimda o kadar kibar ilgili bir doktor tanimadim

X