Canım öncelikle bebeğinle huzurlu sağlıklı mutlu bir hayat dilerim..Darısı bizim başımıza :)
Doğum fotoğraflarınızın ücreti aşağı yukarı nedir cnm.neye göre fiyat değişiyo..bide sen normalmi sezeryanmi doğum yaptın..
kk teyzeleri,14 mayıs'ta minik kurabiyem dünyaya geldi..
elçin hanım da ailemizden biri gibi bizimleydi..
sabahın körü olmasına rağmen müthiş enerjisi ve cıvıl cıvıl sesiyle ameliyathaneye müthiş renk kattı..
henüz fotoğraflarımızı görmedik ama doğum yaptığım gün yakınlarıma gönderdiği e-karta bakılırsa çok güzel fotoğraflarımız olacak..
kızımın dünyadaki ilk anını,ilk buluşmamızı ve her anı ölümsüzleştirdi..
iyi ki tanımışız elçin hanımı..sayesinde kızım o mucize anları görebilecek..
ailem öyle sevmiş ki,onların heyecanını yakınımız gibi paylaşmış..
üstelik hayatında ilk kez görmesine rağmen..
elçin hanım doğumunuza gelirse çok iyi anlarsınız ne demek istediğimi..
insan ameliyathanedeki pozitif elektrikten öyle güç alıyor ki anlatamam..
öncelikle bebeğinize ve size sağlık diliyorum gülegüle büyütün.doğum fotosu ücretleri hakkında bigi verirseniz sevinirim.şimdiden teşşekkürler
sevgili esra,
ne mutlu sana kavuşmuşsun bebeğine, darısı başıma :)
elçin hn ıma rastlamamıştım ben araştırdığımda
ben esra balkan ile anlaştım
sitesi fotolar harika, çok profesyonel
haftaya gebelik çekimi de yapacağız bende ççok heyecanlıyım
burada paylaşırım inşallah
ankarada elçin polatın en uygun paket fiyatı 550 milyon.bana oldukça pahalı geldi.ankarada başka alternatif blen ve daha uygunnu bilen var mı????
Merhaba. ben şubat ayında bebeğimi kucağıma aldım :) doğum fotoğraflarımı Gizem hanım çekti. sitesi ve facebook adresi var. ulaşabilirsiniz. Gizem Karakaya. hem çok tatlı hemde işini iyi yapan bir bayan. Ankarada yaşayan doğum yapıcak arkadaşlara tavsiye edebilirim.
Hamile olan bütün arkadaşların en kısa sürede bu annelik duygusunu sağlıkla tatmasını dilerim çok güzel bir duygu annelik :)
Merhaba. ben şubat ayında bebeğimi kucağıma aldım :) doğum fotoğraflarımı Gizem hanım çekti. sitesi ve facebook adresi var. ulaşabilirsiniz. Gizem Karakaya. hem çok tatlı hemde işini iyi yapan bir bayan. Ankarada yaşayan doğum yapıcak arkadaşlara tavsiye edebilirim.
Hamile olan bütün arkadaşların en kısa sürede bu annelik duygusunu sağlıkla tatmasını dilerim çok güzel bir duygu annelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?