Doğuma Hazırlık Ankara’da doğum için doktor/hastane önerisi(özel)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayshece3506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
616
1.109
63
Merhaba, Ankara’ya yeni taşındık. Çevreyi pek bilmiyoruz, daha önceden tecrübesi olan ya da şu an hamilelik takibi yaptıranlardan doktor ve hastane önerisi verecek olan varsa çook sevinirim... Özellikle Güven, Başkent ve Akay hastaneleri hakkında bilgisi olan varsa???🙏

Merhaba,
Güven hastanesinin genel olarak doktorları da hemşireleri de çok iyidir. Ben kontrollerim için Cinnah'ta Hülya Kula'ya gidiyorum. Çok memnunum güleryüzlü ve işinde çok başarılı bir doktor. Hrs ve Koru'yu tavsiye ettiler bana da.

A life Hospital da güzel Elvankent yada eryaman diye geciyo tam bilmiyorum orda laparoskopi oldum ben tüp bebek yaptırdım bı o hastanedeki bi doktora hrs de güzel gorunuyodu toplama transfer işlemim orda oldu temiz di benim bölümüm yukarı doğum kısmını falan bilmiyorum ama dün doğum paketini sordum 8500 dediler a life da

Ben özel muayenehaneye gittim ve doktorumu şu an bazı nedenlerden dolayı tavsiye etmeyeceğim; ama doğumum HRS Hastanesi'nde oldu ve çok memnun kaldım. Şu an pandemi hastanesi olmadığı için covidli hasta almıyor ve girerken negatif test vermek gerekiyor. Aynı zamanda hemşirelerin hastabakıcıların falan ilgi alakası çok güzeldi. Hastane de zaten çok kalabalık değil ve bence gayet temizdi.

Ben Ümit Korucuoğlu’na gidiyorum. Doğum paketleri mevcut.Doğumlarını tobb’da yaptırıyor. Doktorluğundaki başarısını insanlığında da hissettiriyor.Her zaman güleryüzlü,ilgili, dakik.Tüm tetkikler muayenehanede yapıldığı için bu dönemde hastaneye de gitmeye gerek kalmıyor.

Merhaba, Ankara’ya yeni taşındık. Çevreyi pek bilmiyoruz, daha önceden tecrübesi olan ya da şu an hamilelik takibi yaptıranlardan doktor ve hastane önerisi verecek olan varsa çook sevinirim... Özellikle Güven, Başkent ve Akay hastaneleri hakkında bilgisi olan varsa???🙏
Benim doktorum esra cabuk comertti dogumum bayindirda oldu ama akayda da kardesim dogum yapti calistigini biliyorum.Sana da onerebilirim

Merhabalar ben de hamileliğimi yeni öğrendim Ankara’ya tayinimiz agustosta çıktı hiç bilgim yok her türlü yardıma fikre açığım özel muayenehane değil hastane tercihim özel

Ben etlik lokman hekim hastanesi hatice hanıma gidiyorum şimdiye kadar hastaneden de doktorumla da hiç sıkıntı yaşamadım çok memmunum kendisinden inşallah doğum da problemim olmaz

Merhaba öncelikle hayırlı olsun ☺️ Ankara lokman hekimde doğum yaptınız mı acaba? Ve memnun kaldınz mı?

Back
X