Ankarada doğum için hangi hastane

Busgok0606

2+1 minik kuş annesi 🐦🐦🐦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
2.226
En iyi cevaplar
1
3.188
133
34
Ankara
Dert degil ama konuma tup bebek sayfasinda bakan olmadi konum taşinanana kadar bilgi alabilirim insallah

Iyi aksamlar kuzular, Ankarada tüp bebekle hamile kaldim.Çok şukur ikizlerim olacak nasip ederse rabbim ayrintili ultrasyon icin hastaneye gitmem gerekiyo sizce dogum olarak hangi hastane daha iyi özel de maddi acidan yaptiramam malesef

Doktorun yok mu gebelik takibi için? Belli bir aydan sonra doktorlar hasta kabulüne pek sıcak bakmıyorlar. Ayrıca başladığın doktorla neden devam etmiyorsun ki

Ayrıntılı ultrasonun Ankara’da garanti adresi Eyüp Ekici’dir.Üstüne tanımam.Doğum için de devlette gazi güzel.

Özel hastane düşünmüyorsan bence Ünv hastanelerini tercih edebilirsin cüzii bir ücret karşılığı özel oda da kalabiliyorsun
Veya Ünv hastanelerinde ücretini ödeyip bir doktorla devam edebiliyorsun
Sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Bu arada maximum 12.haftadan sonra kabul eden devlet hastanesi yok ankarada, geç kalmışsınız

Doktorun yok mu gebelik takibi için? Belli bir aydan sonra doktorlar hasta kabulüne pek sıcak bakmıyorlar. Ayrıca başladığın doktorla neden devam etmiyorsun ki
Canim ben çubuk ilcesinde oturuyorum belki bilirsin ankarada girmem lazim ikizlerim olacak erken dogum olursa beni buraya kabul etmiyolar kuvez yok bebekler icin

Detaylı ultrason için ben de Ali Ipek'i öneririm. Hem Atatürk Hastanesinde çalışıyor hem de dışarıda muayenehanesi var.

Özel hastane düşünmüyorsan bence Ünv hastanelerini tercih edebilirsin cüzii bir ücret karşılığı özel oda da kalabiliyorsun
Veya Ünv hastanelerinde ücretini ödeyip bir doktorla devam edebiliyorsun
Sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Aslinda gazi yi istiyordumda yengem orda dogum yapti ocakda asistanların elinde kaliyon dedi o yuzden kararsiz kaldim canim

Kabul etmiyoruz diye bişey söyleyemezler
En fazla mırın kırın ederler ama almak zorundalar kaçıncı ay olursa olsun
Ayrıntılı ultrasonu Eyüp Ekici ye gidin şansa bırakmayın ama devlet hastanesi bilemicem

Detaylı ultrason için ben de Ali Ipek'i öneririm. Hem Atatürk Hastanesinde çalışıyor hem de dışarıda muayenehanesi var.
Canim ben novaart ta yaptirdim tup bebek oslemimi 10 milyari geçti onu oduyoruz o yuzden hocamla devam edemedim 350 tlydi muayenesi o yuzden devlet dedim

Kabul etmiyoruz diye bişey söyleyemezler
En fazla mırın kırın ederler ama almak zorundalar kaçıncı ay olursa olsun
Ayrıntılı ultrasonu Eyüp Ekici ye gidin şansa bırakmayın ama devlet hastanesi bilemicem
Komsum gitti zekai tahir burak hastanesine 21.haftada yaptirdi canim ama bilmiyodum gazinin 12.haftada aldigini

Hasta kabul etmemek ne demek doktor hasta seçemez 20.haftaya kadar giderim bi doktora sonra durumum bozulur geçerim devlete ya da tamamen keyfi nedenlerden doktor değiştiririm şikayet edin öyle bir durumda, doktor hasta seçemez bide bu çıktı sık duyar olduk bunu

Hasta kabul etmemek ne demek doktor hasta seçemez 20.haftaya kadar giderim bi doktora sonra durumum bozulur geçerim devlete ya da tamamen keyfi nedenlerden doktor değiştiririm şikayet edin öyle bir durumda, doktor hasta seçemez bide bu çıktı sık duyar olduk bunu
Aynen ben burda tip merkezi var 30 tlye oraya gidiyorum muayeneye ayrintili yapmiyolar isde canim direk ankaraya yolluyolar mecbur ayrintiliya gidicem

Aynen ben burda tip merkezi var 30 tlye oraya gidiyorum muayeneye ayrintili yapmiyolar isde canim direk ankaraya yolluyolar mecbur ayrintiliya gidicem
Ayrıntılı ultrason farklı bişey
Onun uzmanlığı kadın Doğum değil yani ondan yapamıyorlar
Ama hiçbir doktor way bilmem kaç haftalıksın ben sana bakmam diyemez
He derse de yazılı olarak iste
Yazsın imzalasın ben bu hastaya bakmam diye :deli:

Ben iki doğumumu da Ankara Üniversitesinde yaptım. Takiplerimi de belli bir ücret farkıyla oradaki bir prof. yaptı. Sezaryen olacaksanız kendi doktorunuz (fark ödeyerek muayene olduğunuz) yapıyor. Normal olursa asistanlar yaptırıyor doğumu. Ben normal yaptım ikisini de, hiçbir sıkıntı olmadı. Asistanlar da çok iyiydi. Ücretsiz de muayene olabilirsiniz orada ama doçent veya prof olmaz muayene eden, normal doktor olur.

Ayrıntılı ultrason farklı bişey
Onun uzmanlığı kadın Doğum değil yani ondan yapamıyorlar
Ama hiçbir doktor way bilmem kaç haftalıksın ben sana bakmam diyemez
He derse de yazılı olarak iste
Yazsın imzalasın ben bu hastaya bakmam diye :deli:
Tamam canim bende 6.aya kadar diye duymustum o yuzden gitmedim

Ben iki doğumumu da Ankara Üniversitesinde yaptım. Takiplerimi de belli bir ücret farkıyla oradaki bir prof. yaptı. Sezaryen olacaksanız kendi doktorunuz (fark ödeyerek muayene olduğunuz) yapıyor. Normal olursa asistanlar yaptırıyor doğumu. Ben normal yaptım ikisini de, hiçbir sıkıntı olmadı. Asistanlar da çok iyiydi. Ücretsiz de muayene olabilirsiniz orada ama doçent veya prof olmaz muayene eden, normal doktor olur.
Tam belli degil ama sezeryan olur buyuk ihtimalle ikiz bide tup bebek riske atmazlar diye dusunuyorum canim dogum icin kadin dogum hastaneleri daha iyi dediler herkes bisey diyo baya kafam karisti benimde

Back
X