ankarada doğum için hastane önerisi. Etlik şehir hastanesi..

aysed1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
e-posta Pasif
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
etlik şehir hastanesinde doğum yapan, oraya giden var mı? doktor hastane önerisi istiyorum, kalp atışı, cinsiyet vs günlerinde eşleri içeri alıyorlar mı?

etlik şehir hastanesinde doğum yapan, oraya giden var mı? doktor hastane önerisi istiyorum, kalp atışı, cinsiyet vs günlerinde eşleri içeri alıyorlar mı?
Ben de yeni başladım doktorlarının ve malzemelerinin çok çok iyi olduğunu biliyorum ama eş alınıyor mu yada doktorların yaklaşımını doğum olayını ben de bilmiyorum açıkcası ama doktorlar ve malzemeler teçhizatı türkiyede en iyi hastanelerden biri olduğunu biliyorum

Çok çok iyi bir hastane doktorları olsun calisanlari olsun en önemlisi tertemiz bir hastane gitmenizi tavsiye ederim

Merhabalar ben bu konu hakkında daha yeni bir paylaşımda bulundum. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu hastaneyi ise doğum için asla tavsiye etmiyorum.

Bende orda takipli hastayım. Nasipse doğumu orada yapmayı düşünüyorum. Ben sordum eş refakatçi kalabiliyormus. Odalar tek kişilikmis. Yalnız lohusa servisinde 2 kişilik odaya dusersem eş kalamiyor denildi

Bende orda takipli hastayım. Nasipse doğumu orada yapmayı düşünüyorum. Ben sordum eş refakatçi kalabiliyormus. Odalar tek kişilikmis. Yalnız lohusa servisinde 2 kişilik odaya dusersem eş kalamiyor denikdu
Merhabalar ben bu konu hakkında daha yeni bir paylaşımda bulundum. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu hastaneyi ise doğum için asla tavsiye etmiyorum.
Geçmiş olsun sizinki büyük şanssızlık olmuş ama memnun kalan çok kişi var

Bende orda başlıyorum hayırlısı olsun karşımıza iyi insanlar çıksın inşallah

Bende orda başlıcam inşallah 8+ 3 daha çok yeniyim inş güzel insanlarla karşılaşırız♥️

Ben de bu hastanede devam ediyorum. Kontrole gittiğimde bebeğin ultrason kağıdı verilmedi sadece resim çekebildim herkes benim gibi mi yoksa ultradon görüntüsünü alabilen var mı ?

Ben de bu hastanede devam ediyorum. Kontrole gittiğimde bebeğin ultrason kağıdı verilmedi sadece resim çekebildim herkes benim gibi mi yoksa ultradon görüntüsünü alabilen var mı ?
ultrason kağıdı vermiyorlar. bana bilkent perinatoloji verdi sadece 5 aylık olduk elimizde saçma sapan bir tane ultrason kağıdı var o kadar

Back
X