Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ankarada doğum için hastane önerisi. Etlik şehir hastanesi..
etlik şehir hastanesinde doğum yapan, oraya giden var mı? doktor hastane önerisi istiyorum, kalp atışı, cinsiyet vs günlerinde eşleri içeri alıyorlar mı?
etlik şehir hastanesinde doğum yapan, oraya giden var mı? doktor hastane önerisi istiyorum, kalp atışı, cinsiyet vs günlerinde eşleri içeri alıyorlar mı?
Ben de yeni başladım doktorlarının ve malzemelerinin çok çok iyi olduğunu biliyorum ama eş alınıyor mu yada doktorların yaklaşımını doğum olayını ben de bilmiyorum açıkcası ama doktorlar ve malzemeler teçhizatı türkiyede en iyi hastanelerden biri olduğunu biliyorum
Merhabalar ben bu konu hakkında daha yeni bir paylaşımda bulundum. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu hastaneyi ise doğum için asla tavsiye etmiyorum.
Merhabalar ben bu konu hakkında daha yeni bir paylaşımda bulundum. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu hastaneyi ise doğum için asla tavsiye etmiyorum.
Ben de bu hastanede devam ediyorum. Kontrole gittiğimde bebeğin ultrason kağıdı verilmedi sadece resim çekebildim herkes benim gibi mi yoksa ultradon görüntüsünü alabilen var mı ?
Ben de bu hastanede devam ediyorum. Kontrole gittiğimde bebeğin ultrason kağıdı verilmedi sadece resim çekebildim herkes benim gibi mi yoksa ultradon görüntüsünü alabilen var mı ?