Ankara'da Doğum İçin Uygun Hastane Bilen?

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
Arkadaşlar doğuma 2 ay kadar bir zaman kaldı. Kısmet olursa normal doğum yapacağım. Normalde kontrollerimi özelde yaptırıyorum. Ama doğum için uygun hastane bulamıyorum. Aşırı bilgisizim. Özel hastanelerde ortalama doğum fiyatları nedir? Devlet hastaneleri güvenilir mi? Özelde doğum ücretleri bütçemize uyarsa özel düşünüyorum. Çünkü devlet hastanelerinde özel oda olmadığını söylüyorlar ve eşler odaya giremiyormuş. Yine de emin değilim. Şöyle doğumumda benimle ilgili, başından savmayacak personelleri doktorları olan, özel odası olan bir hastane istiyorum. İlk bebeğim zaten doğumdan da çok korkuyorum. Dengesiz doktorlara denk gelmek istemiyorum. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun psikolojim bozulmaya başladı. Hangi hastaneyi araştırsam bir eleştiri çıkıyor.

Canım bende aynı dertten muzdaribim.ilk doğumumu etlik zübeyde hanımda yaptım ve o kadar çok hakaret işittim ki anlatamam.aynı zamanda da emzirme konusunda falan çok zorlanmama rağmen hemşireler hiç yardımcı olmadı.eğer iyi bir muamele görmek istiyorsan özelde yapmanı tavsiye ederim doğumunu.ancak özel hastaneler ve fiyatları hakkında da pek bilgim yok

O Oxygen_ Dün etlik zübeyde hanımda kontrole gittim. Bayan doktor seçmiştim oraya gidince asistan doktor bakıyormuş o da erkek. İstemedim muayene olmayı. Yan tarafa verdiler sıramı orada bayan doktor vardı. Ben uygun bulmuyorum prensip meselesi. Bayan doktor resmen azarladı beni doktor ayırt ettiğim için. Ne sorsam ters cevaplar verdi ağlayarak çıktım çok sinirlerim bozuldu. Bir daha da gitmeyi düşünmüyorum ya. Özele devam edeceğim. Özel Keçiören hastanesinde normal doğum 1350, Lokman hekimde 2000 küsürdü. Hastaneyi arayıp bizzat sordum. Durumlar el verirse özelde yapmayı ben de istiyorum.

Zübeyde hanımda muamele hep aynı.birde kime sorsam orayı öneriyor çok sinirim bozuluyor benimde.bende sincan lokman hekime gidip görüşmeyi düşünüyorum en kısa zamanda.doktorların tavrını merak ediyorum.inşallah hayırlısıyla kurtuluruz canım.bütün korkularını bir tarafa bırakıp çocuğunu kucağına alacağın anı düşünmeni tavsiye ederim.inşallah sorun yaşamayız ama ne yaşarsak yaşayalım evladımız hepsini unutturuyo bir anda

O Oxygen_ Evet herkes orayı öneriyor. Ankara'da adam gibi hastane yok galiba artık böyle düşünmeye başlayacağım ya. En iyi dedikleri hastane böyleyse diğerlerine yönümü bile dönmek istemiyorum. Hepsi de araştırma hastanesi ya düzgün bir devlet hastanesi yok. Sevmiyorum ben araştırma hastanelerini. Stajyerlerin asistanların elinde kobay faresi oluyoruz. Memlekete mi gitsem... Hatay buradan daha iyi. Eşim izin verse doğumu orada yapmak istiyorum ama izin vermez

++ Ha bir de lokman hekimi beğenir ya da beğenmezsen beni de haberdar eder misin canım? Ben de merak ediyorum orayı.

Elmaemma Dün sincan lokman hekim hastanesine gittim.doktorum gayet ilgili ve güler yüzlüydü.diğer çalışanlarda genel olarak öyleydi.ama doğum yapmadan bilemeyiz tabi yinede.fiyat konusunda da bilgi vereyim.muayene 60 tlydi galiba ama anlaşmalı kurumlara indirim oluyormuş ben 15 tl ödedim sadece.normal doğum 1650, yine anlaşmalı kurumlara %30 indirim yapılıyormuş.benim doğumum muhtemelen bayrama gelebilir.öyle zamanlarda da devlette doğum yapmak zulüm olur çünkü izin gününde çalışanların hepsi de sinirli ve ilgisiz oluyor. O yüzden burası bana mantıklı geldi.umarım hayırlısıyla atlatabiliriz :)

Ben Memorialde doğum yaptım 2 hafta önce.Çok memnun kaldım.Sezeryan olmama rağmen 6 saat sonra yürüyebildim.Hiç yatmadım ilk gün dışında.Hemşireleri çok tatlı çok ilgili.Doktorum ekibiyle beraber dışarıdan tabi fiyatı tuzlu ama değdi mi derseniz değdi.Tavsiye ederim hastane çok temiz ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…