• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara'da doğum paketleri 2026

Kibariyenin Annesi

Comolokko
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12.216
Puanlar
208
merhaba kızlar

2026 yılı için ankara içi doğum paketi fiyatları neler? 6 haftalık hamileyim henüz bir doktora gitmedim, haftaya pazartesi randevum var. başkent üniversitesinden randevu aldım nihal uysal hocaya.

ayrıca doktor veya hastane tavsiyesi olan var mı?

merhaba kızlar

2026 yılı için ankara içi doğum paketi fiyatları neler? 6 haftalık hamileyim henüz bir doktora gitmedim, haftaya pazartesi randevum var. başkent üniversitesinden randevu aldım nihal uysal hocaya.

henüz net bir gebeliğim yok ama bende merak ediyorum ankara da doğum paket ücretleri ne kadar oldu

merhaba kızlar

@Kibariyenin Annesi görüşme gerçekleştiğinde bize de paket ve ücret detaylarını paylaşır mısınız? Fiyat aldığınız veya araştırdığınız farklı hastane (Ankara Kadın Doğum) öneriniz var mı?

Lokman hekimde akay hastanesinden kasim ayında 90 bin fiyat almistim. Ama şubeye ve doktora gore bile fiyatlar degisiyor. Minimum 100 bin olarak hazirlayin kendinizi

Back
X