Ben balgat ufuk universtesine gidiyorum cok memnunum cogu ozellere gorede cok uygun oldugu soyleniyorMerhaba Güzel Annelerr :))
Biz 22 haftaligiz daha kucuguz ama şimdiden kafama çok takılıyor doğum yapacağım yer.. Bizim akrabalarda zekai de doğum yapma geleneği varmış gibi herkes orada yapıyor memnun kalmasalar bile hatta ablalarimda yaptı ama ben ilk ve son kez gittiğim kontrolde orada yapmamam gerektiğini anladım .. Kontroller için zubeyde ve KEÇİÖREN meslek hastalıkları hastanesine gidiyorum .. Dogum içinde zubeydeyi istemiyorum . Bu arkadaşım KEÇİÖREN eğitim araştırmada yaptı ve çok memnun kalmış .. Yani anlayacagiz kafam çok karışık .. şimdiden netlestirmek istiyorum son zamanlar bide düşünmek istemiyorum .. Rabbim hepimizin evladını zamanında sağlıkla ,hayırla kucagimiza almayı nasip etsinnn :))) Amiin..
Muayene.ucreti dogum vs ne kadar? Gonlüne gore hastane bulmak ne zor..Ben balgat ufuk universtesine gidiyorum cok memnunum cogu ozellere gorede cok uygun oldugu soyleniyor
bn bilmiyorum ucreti calisani olnca ucret cikmadigi icn ama doktor cok iyi cok memnunum herseyden bi bilgi alin ucretler konusunda digerlerine gore daha iyi oldugunu blyorum hic sormadimMuayene.ucreti dogum vs ne kadar? Gonlüne gore hastane bulmak ne zor..
Doktorunuz adi nedir cevap verdiginiz icin cok tesekkür ederimbn bilmiyorum ucreti calisani olnca ucret cikmadigi icn ama doktor cok iyi cok memnunum herseyden bi bilgi alin ucretler konusunda digerlerine gore daha iyi oldugunu blyorum hic sormadim
doktorum emre pabuccuDoktorunuz adi nedir cevap verdiginiz icin cok tesekkür ederim
Allah gönlünüze göre versin Keçiörende hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz, hamile değilim muyane olmak amacıyla nereye gittiğiniz yazarsanız sevinirimMerhaba Güzel Annelerr :))
Biz 22 haftaligiz daha kucuguz ama şimdiden kafama çok takılıyor doğum yapacağım yer.. Bizim akrabalarda zekai de doğum yapma geleneği varmış gibi herkes orada yapıyor memnun kalmasalar bile hatta ablalarimda yaptı ama ben ilk ve son kez gittiğim kontrolde orada yapmamam gerektiğini anladım .. Kontroller için zubeyde ve KEÇİÖREN meslek hastalıkları hastanesine gidiyorum .. Dogum içinde zubeydeyi istemiyorum . Bu arkadaşım KEÇİÖREN eğitim araştırmada yaptı ve çok memnun kalmış .. Yani anlayacagiz kafam çok karışık .. şimdiden netlestirmek istiyorum son zamanlar bide düşünmek istemiyorum .. Rabbim hepimizin evladını zamanında sağlıkla ,hayırla kucagimiza almayı nasip etsinnn :))) Amiin..
doktorunuzun ismi nedir ben ilk defa gideceğim için biraz tedirginim , gataya gittim kadın doktor odada 3 4 kişi daha vardı rahat edemedim birde azarlar gibi konuştu, muayene olmadan çıktım , şimdi doktor arayışındayımAmiiin ben zubeydeye gidiyorum kontrollere. Hamilelik oncesi de kontrol için oraya gidiyordum çok memnun kaldım
Bende nesrin hanıma başladım henüz paket almadım doğumunuz yakın sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah doğumdan sonra yaşadıklarınızı nesrin hanımın yaklaşımını bizimle paylaşabilir misinizözel hastane fiyatlarını merak eden arkadaşlar şu başlıktan fikir sahibi olabilir.Tabi bu fiyatlar 2017 için. Ben memorial hastanesi Nesrin Fenere gidiyorum çok memnunum kendisinden ama daha doğum yapmadım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017-ankara-ozel-hastahane-fiyatlari.988085/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?